Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (21.4.2015 10:10:51)
|
hvala cure na cestitkama, je, danas mi je rockas [sm=smiley1.gif] valjda se i zbog toga danas bolje osjecam... ali sigurno i zbog summameda....da, jucer sam na kraju to dobila, doktorica je rekla da prvo nazovem gin. da bude sigurna da mogu, pa je gin. rekal da je ok i eto...summamed....nisam sretna zbog jos lijekova, ali vise nisam mogla izdrzati...dugo sam cekla kod doktora i na kraju kada sam dosla na red otisla po lijek u ljekranu i tamo su mi rekli da nema recepta i onda sam se skroz slomila i rasplakala kao idoit...nisam vise fizicki imala snage, a morala sam jos pokupiti Em od bake, kod kuce me cekla na pola zavrsena torta...uh...sjela sam u auto i plakala kao ludakinja...onda sam se vratila kod doktorice i dobavila lijek, pa dosla kuci i opet plakala....a onda je mm ispao pravi heroj pa mi je pomogao zavrsiti tortu, dao mi lupocet i poslao me u krevet....kada sam malo odmorila vec je bilo bolje.... nego, u tom ludilu, gin. mi je rekla da kupim lactogyn probiotik u tabletama i da to pijem uz summamed kako zbog previse atb ne bi dobila dolje gljivice sto je cest slucaj kada trudnice piju atb. I dobro, kupila ja to, popila, a dva sata kasnije (taman sam krenula u grad prati kosu i u banku) stomak mi se htio raspasti! bas me bolila stomacna opna i crijeva, ali bas jako, kada sam sjedila jos nekako, ali cim bi se pocela kretati uzas [sm=zmeden.gif] vec sam se jako zabrinula, obavila sve na brzinu i otisla kuci, ali na putu kuci, u autu, prestalo [sm=zmeden.gif] sad ne kuzim jer to od lactogyna ili od neceg drugog, nisam jela nista sto nije i mm, a on kaze njemu dobro [sm=zmeden.gif] jer koristio tko jos lactogyn?imao slicne simpotome? danas me strah popiti ga ponovno [sm=smiley13.gif] ma stalno neki problem kod mene.... nego da se ja osvrnem na lijepe vijesti - katy bravo za bebicu - curicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Alex neboj se, bit ce sve ok na pregledu [sm=bravo.gif] mi jos nismo nista kupili, ne planiramo tako skoro....u biti ako je curica imamo sve, ali ako bude decko bit ce kupovine...mi smo za Em uzeli cak i roza kolica [sm=smiley36.gif]ja sam toliko zeljela curicu da kada sam saznala spol sve mi se zarozilo [sm=smiley36.gif] ali dobro, rekli smo platno od 3u1 kosare kolica dati ofarbati u tamno plavo, a kada dodemo do sportskog dijela kupit cemo nova...a za viper/njihaljku (najbolja stvar za bebe garantirano) koja je roza da rozija ne moze biti cu dati sasiti presvlaku od jeansa....no, robicu cemo svu morati kupiti, tu nema pomoci, imam za Em svu robicu iz Cartersa, a njihovi cak i bijeli obicni bodyi imaju na ovratniku male roze masinice, i sve je roza sa cvijecem i masnicama [sm=smiley36.gif] ono sto znam da moram kupiti je komoda za presvlacanje - nismo ju imali..... i stalak za kadicu+kadica koje smo posudili, ali morat cemo vratiti jer je cura koja nam je posudila isto opet trudna i rodit ce mjesec dana nakon mene [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|