RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 12:55:48)

Joj Sunny sta je tebe sve snaslo[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]Bas mi je zao.Za iscjedak nemam iskustva,al ako ti se nastavi mozda da nazoves gin i da odes da te pregleda.
Hipo ja ti tijeko noci isto idem na wc,2 puta najcesce

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 12:58:49)

[sm=duda.gif]PREGLEDI: [sm=duda.gif]

TRAVANJ[sm=9nebesa.gif]
kiar SUTRA 23.04.
Sunshine UTORAK 28.04.
missy SRIJEDA 29.04.

SVIBANJ
[sm=9nebesa.gif]
hipo UTORAK 05.05.
bumbi ČETVRTAK 07.05.
atina SRIJEDA 13.05.
katy PONEDJELJAK 18.05.
ruzmarin ?
endless ?
Alex ?

kiar -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 14:32:36)

evo da se i ja javim,ima dva dana dobila sam iscjedak,prvo smedi a onda baš svježa krv u sluzi,kako mi je ginekolog mamin rođak nazvala sam ga na mobitel a mi je propisao duphastone 2x1 i sutra kako je i bio dogovor da dođem na pregled,no sad je sve ok nadam se da će biti i sutra na pregledu [sm=bravo.gif] zbog novonastale situacije sam na poslu rekla da imam virozu i uzela ovaj tjedan slobodno,a najviše me brine što su se kad nas pojavile varićele pa ni malenu nevodim u vrtić jer ih nismo imale ni ja ni ona...

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 15:11:38)

Sta reci, ja sam baksuz.....sve se lijepi na mene izgleda :)
HB nema vise iscjetka, jos maksimalno mirujem, valjda ce biti ok, ako se ponovi zovem gin.
Kiar vidim tebi je jos gore, zao mi je, drzim fige da sutra na pegledu bude sve ok...

Hipo ja kao bumbi, u prosjeku dva piskenja po noci, ako imam srece i ne pijem puno pred spavanje bude i samo jednom, ali ako pijem i imam lagan san bude i 3-4 puta....

nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 15:13:34)

i ja sam u nekoliko navrata imala krvavi iscjedak, i zbog toga pila Duphastone 3x2 dnevno.... sad pijem 3x1, i više nema iscjetka... ali boli za poluditi ponekad... jel i vas cure boli maternica? ono, ko da imate upalu?

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 15:20:41)

cure, nadam se da će mirovanje i Duphastone smiriti i srediti stvar i da vam se glupi iscjedak neće ponoviti!
Kiar sretno sutra, sigurna sam da će sve bit ok!

sunshine, drago mi je da se se više nije javio!!!

nirvana ja jednom dnevno na par minuta osjetim nešto kao kad imam ili trebam dobit mengu, ali nije jako, jedva da i osjetim. Ne znam bi li to bilo jače da ne pijem po 3 Duphastona i magnezij [sm=zmeden.gif]
Drugih nekih bolova i nema osim tu i tamo nešto bocne i brzo prođe.

Ok, znači sve ste noćne piškilice [sm=smiley36.gif] Ja nastojim iza 8 h navečer ne pit puno, al unatoč tome, po noći trčim i nakon 3 odlaska budem užasno žedna, suha usta ko da sam Saharu prehodala.[sm=smiley36.gif]
Zvala sam sestru od gina, čisto da budem sigurna radi ešerihije i kontrole, pa je rekla da je sve to ok, bubrezi rade 100 na sat od hormona + pritisak maternice na mjehur isl..... a dobro, nije to nešto šta se ne da izdržat [sm=smiley1.gif]
Kontrolnu urinokulturu ću radit dan nakon probira, kad budem na probiru uzet ću uputnicu.

nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 16:57:59)

Možda bi i ja mogla piti taj magnezij... pitati ću doktora sljedeći put kad dođem na kontrolu

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 22:18:51)

Cure nadam se da ce vam Duphaston pomoci.I ja sam ga isto pila.
kiar sretno sutra[sm=smiley1.gif]
Sunny super da ti je bolje[sm=bravo.gif]
Ja ne osjetim bebicu bas nesta cesto pa me sad neki strah uhvatio....
Atina ti si po terminu sa mnom,jel ti cesto osjetis bebicu?

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 8:17:08)

Jutro curke!!!
Lijep dan je pred nama!
Sunny, žao mi je sto te sve nade ali drago mi je da ti je bolje ...
Kiar - sretno na pregledu! javi kako je proslo!

Što se tiče piškenja, ja ne idem preko noci, uglavnom - nekad se zalomi ali rijetko ...
Što se tiče bebe, ja ništa ne osjetim - niti da se maternica rasteže, niti da se ona miče... dobra je ona mamina curica [sm=smiley27.gif]
nemam ni trbuha još, na dodir je tvrđe ali nitko mi ne vjeruje kad kažem da sam trudna ... Smijeh živi!!!
Fala bogu, vratio se tek, krkam sve sto stignem - dosle i jagode, njami ....
Jedino i dalje mogu spavati gdje god, kad god [sm=smiley36.gif]

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 11:06:46)

evo cure danas mi je - da kucem u drvo - bolje [sm=bravo.gif]
nema iscjetka, samo tu i tamo osjetim neku malo vrucinu dolje, ma nije vrucina, nesto, kao pocetak nekon peckanja, ali traje desetak seknudi pa prođe [sm=zmeden.gif]valjda je to nesto normlano....nemam snage razmisljati da nije....
ja pijem Duphastone i magnezij od prvog dana 3x1...

katy bas provjeravam kada ti je termini ne mogu vjerovati da ti se ne vidi stomak!!!
meni se vidi, ono, nije ogroman, ali nemozes promasiti da sam trudna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ali dobro, ja sam imala malo naslagica na trbuhu prije trudnoce pa vjerojatno zato...

bubmi ja ne mogu docekati da se moja beba pocne redovno micati pa da se rjesim sumnji koje, vidim, i ti imas...stalno mislim da nesto ne valja....
jos malo....

Kiar cekamo izvjestaj! drzim fige da je sve ok!

kiar -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:03:03)

evo me s pregleda,zasada se vidi samo točkica koja ukazuje da je trudnoća ,rekao mi je da nastavim s duphastonom i da se vidimo za 7-10 dana,sestra me naručila 04.05 i rekao mi je da bi tada trebali već nešto viditi sad sam ono malo [sm=nosecka.gif] i [sm=zmeden.gif]

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:09:16)

Kiar - koliko si trudna po svojoj racunici?

sunshine - sad cu ja nadoknaditi sve, konacno mogu sve papati a da ne ide natrag istim putem [sm=smiley36.gif]
Bas se sad narucila za anomaly scan u bolnici sv duh za 28.05.
eto jos jedan pregled!

Jos malo pa domaaa, jedva cekam, nekako je sparno u uredima [sm=smiley13.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:18:41)

Sunshine drago mi je da si dobro danas!!!

kiar, ti di tek nekih 5-6 tjedana trudna? to je rano i ako nije neki super uzv nije se ni moglo puno vidjeti, nemoj biti tuzna, sve ce bit ok! Zelim ti da ti vrijeme proleti do drugog pregleda!

Katy, moja skemba je ajme, cesto sam naduta pa izgledam vherojatno trudnije od vas koje ste ispred mene dva mjeseca[sm=smiley36.gif]

Danas me nesto boli malo vise nego inace, ne mislim jace nego duze traje. Al nije strasno.

kiar -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:34:45)

zadnja menstracija je bila 17.3 ciklusi su mi 28 dana test bio pozitivan 13.4 mislim da sam sad trudna oko 5tj nije mi ništa govorio jer je prerano i malo ,mala točkica

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:41:50)

ma bit ce super tvoja tockica, svaki dan sve veca i do slijedeceg pregleda
ce ti moc dr vise pokazati
5 tjedana je stvarno malo tako da je tockica ok [sm=smiley1.gif]

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 14:44:10)

Kiar, ne brini, to je stvarno rano ...
samo polako i vidjet ces kako ce porasti do sljedeceg pregleda ....

hipo, samo ti rasti[sm=bravo.gif]
Moram cesce ustati i prosetati, dojadi i guzici i trbuhu od sjedenja [sm=smiley36.gif]

kiar -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 15:09:38)

hvala vam i ja znam da to tako treba bit da nemože puno više vidit jer je prerano..sad čekamo 4.5 i nadam se da će onda moja točkica biti veća i da bismo tada mogli čuti i srčeko [sm=smiley36.gif] hvala vam još jednom

ruzmarin222 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 17:16:47)

Dan cure kak ste? Vidim neke su imali mali problema ma biti ce sve ok da bebicama samo malo vise mirovanja :) ja san danas bljak rano se digla pa me svaka kostica boli.ja na pregled idem 13.5 i to u pola 8 jer mora uzimat briseve:/ bebica se sve jace osjeti kak se mice :)

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 17:40:43)

[sm=duda.gif]PREGLEDI: [sm=duda.gif]

TRAVANJ[sm=9nebesa.gif]
Sunshine UTORAK 28.04.
missy SRIJEDA 29.04.

SVIBANJ
[sm=9nebesa.gif]
kiar PONEDJELJAK 04.05.
hipo UTORAK 05.05.
bumbi ČETVRTAK 07.05.
atina SRIJEDA 13.05.
ruzmarin SRIJEDA 13.05.
katy PONEDJELJAK 18.05. i 28.05.
endless ?
Alex ?

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 19:12:58)

Kiar dobro cure kazu, za 5 tjedana tockica je skroz ok, ne brini!

Nego jesam ja to konacno prva na redu za pregled?!!! Bravo za mene! Jeeeeeeeee! [sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 21:12:12)

Kiar slazem se s curama,to je jos jako rano...bit ce sve ok
Da,sa Sunny blizi se tvoj datum
Hipo a i nas se polako priblizava[sm=smiley1.gif]

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 21:24:49)

cure evo me konačno...
bumbi ja svoju bebicu osjetim svaki dan, pogotovo navečer kad se smirim u krevetu [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
cure ne znam kako vi,ali mene leđa ubijaju, grozno...i stomak mi je već dosta narasao, kao da sam u 7. mj, a ne u 5...

Alex62 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 22:36:54)

Super prošao pregled.. [sm=bravo.gif] Ginekolog kaze s obzirom da se je lijepo namjestio da je vjerojatno dečko, potvrdit će na idućem pregledu. :)
Poslala tati i sestrama u pismu slike bebe, čekamo reakcije [sm=zmeden.gif]
Zao mi je sto se mučite cure, mogu zamisliti kako vam je, ja sam stalno zabrinuta, iako baš i nemam razloga, osim glavobolje.
Naručila sam danas 10 pelena (planiramo koristiti platnene), kolica i zibku ćemo dobiti na dar, a robicu ipak još neću kupovati. Ne mogu dočekati da počnem slagati sve za bebicu [sm=smiley36.gif]

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.4.2015 22:39:30)

odlično Alex [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] u kojem si tjednu? ja ne mogu dočekati da saznam dali je curica ili dečko ...zavidim ti [sm=smiley1.gif]

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.4.2015 7:30:46)

IZVORNA PORUKA: ruzmarin222
Dan cure kak ste? Vidim neke su imali mali problema ma biti ce sve ok da bebicama samo malo vise mirovanja :) ja san danas bljak rano se digla pa me svaka kostica boli.ja na pregled idem 13.5 i to u pola 8 jer mora uzimat briseve:/ bebica se sve jace osjeti kak se mice :)

ruzmarin, po terminu vidim da ti je termin iza mene a ja jos nista ne osjetim[sm=zmeden.gif],kazu da one koje su vec rodile vec ranije osjete bebu a mi prvorotkinje kao nesto kasnije ...
Nirvana - osjetis ti išta?
Jel koja od vas ide na anomaly scan?Moj sljedeci pregled je u 19 tjednu kod soc gin, a dala mi uputnicu i da obavim u 20 tj ali u bolnici ...
Ima neko slicnu situaciju?

Atina, neka raste buša [sm=bravo.gif]
Alex - i mene cesce prate glavobolje nego prije, malo kontroliraj tlak u tim trenucima, vode i odmora ako možeš ...

Ja jos nisam nista kupovala, ne dam ni sebi ni MM - rano je (aliimamo kasicu prasicu bas za bebača, pa skupljamo pomalo[sm=smiley1.gif])

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>