hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.4.2015 15:20:41)
|
cure, nadam se da će mirovanje i Duphastone smiriti i srediti stvar i da vam se glupi iscjedak neće ponoviti! Kiar sretno sutra, sigurna sam da će sve bit ok! sunshine, drago mi je da se se više nije javio!!! nirvana ja jednom dnevno na par minuta osjetim nešto kao kad imam ili trebam dobit mengu, ali nije jako, jedva da i osjetim. Ne znam bi li to bilo jače da ne pijem po 3 Duphastona i magnezij [sm=zmeden.gif] Drugih nekih bolova i nema osim tu i tamo nešto bocne i brzo prođe. Ok, znači sve ste noćne piškilice [sm=smiley36.gif] Ja nastojim iza 8 h navečer ne pit puno, al unatoč tome, po noći trčim i nakon 3 odlaska budem užasno žedna, suha usta ko da sam Saharu prehodala.[sm=smiley36.gif] Zvala sam sestru od gina, čisto da budem sigurna radi ešerihije i kontrole, pa je rekla da je sve to ok, bubrezi rade 100 na sat od hormona + pritisak maternice na mjehur isl..... a dobro, nije to nešto šta se ne da izdržat [sm=smiley1.gif] Kontrolnu urinokulturu ću radit dan nakon probira, kad budem na probiru uzet ću uputnicu.
|
|
|
|