hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.4.2015 9:30:49)
|
Sunshine još malo pa će tvoj utorak, držim fige da sve bude ok! bumbi bome jedva čekam, al muž je još nestrpljiviji od mene. Jučer me probao nagovorit da odemo privatniku da malo virnemo kako je beba[sm=jezicek.gif] pa sam mu rekla da nije dobro baš često na uzv, kao možda zrači i sl. ako nema potrebe, bolje ne čačkat previše, pa se nekako primirio. Da ima uzv doma, vjerojatno bi me pregledavao svaki dan [sm=jezicek.gif] atina super što osjetiš bebu! jedva čekam vidjet kakav je to osjećaj, kako mi je prva beba i tek sutra punim 2,5 mjeseca, još ću se načekat da to osjetim. Iako moram priznat da mi vrijeme leti, čini mi se da sam jučer dobila nalaze od bete, a prošlo je već mjesec ipo dana od toga. Alex [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za pregled i malog dečkića! Imam sličan plan za javit sestri i bratu, isto im mislim poslat slikicu [sm=smiley36.gif] kada ti je slijedeći pregled? katy, ja 5.5. idem na kombinirani probir, to će bit kad budem u 12. tjednu. kako sam gospođa u godinama (skoro 38) po zakonu bi morala kasnije i na amnio ili harmony test. Nekako mi je to sve puno odjednom za probavit, pa sam sad koncentrirana na ovaj privi pregled. Ako sam dobro sve pokopčala, taj uzv traje dosta dugo, jer dr mora sve detaljno premjerit, i stim mjerama idem vadit krv i onda će mi gatat razno-razne rizike. Ja sam si posložila u glavi da će sve bit ok i da se neću nervirat i brinut ako za to nemam razloga prije vremena. Samo da vrijeme malo brže ide [sm=smiley36.gif] Mi isto još i ne razmišljamo o kupovini stvari za bebu. Zapravo nam je prvi korak 1.7. završit neke radove u stanu kada mužu popusti gužva na poslu, dolaze nam sveki i šogi pa će oni to skupa rješit i navodno čistit [sm=jezicek.gif] Radovi uključuju i rješavanje sobe koja će bit za djecu. Termin mi je još daleko, pa mi se čini još rano da idem u nabavku, a i zbog tih radova ne znam gdje bi sa svim tim stvarima, bolje da ih imam što manje po kući dok sve ne bude spremno. Danas mi dolaze u firmu neki strani gosti pa ih moram bedinat i sastančit. Čitat ću vas popodne i večeras! Pozdrav svima!
|
|
|
|