Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (28.4.2015 10:14:34)
|
helloooooo [sm=smiley1.gif] danas pregled! danas pregled! jeeeeee![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] u 18h tek, treba to docekati! samo da sve bude ok, drzite fige... brine me ovo vrijeme, toplo, a oblacno, to je poziv za moju migrenu [sm=smiley13.gif]samo da me ne uhvati, ono zadnji put je bilo stvarno koma, a danas je jos i pregled [sm=smiley13.gif] ja imam stomak, i to fini, koji me jucer bas namucio...idem u petak u jedne vazne svatove i jucer smo prijateljica i ja koja je isto ide i trudna je cijelo poslijepodne trazile po trgovinama sta cemo obuci...dakle horor....jedva smo nesto skucale...uh! bumbi vidim i kod tebe slijedi preuredenje...jesu stigli kreveti? ispunili ocekivanja? ja isto hocu da Em prijede u svoju sobu prije jeseni, ona u 9. mj. prvi put krece u vrtic pa da joj ne bude previse promjena od jednom...i soba, i vrtic i braco/seka.... Em ce dobiti "pravu" sobu, pa tako i "pravi" krevet, nasla sam u ikei dva modela sa polustranicama sa dvije strane, a ako ju to ne bude zdrzalo o padova kupit cemo one montazne ogradice... endeless samo se ti nama javljaj ovdje, ja imam FB ali ga koristim minimalno, samo za komunikaciju sa ljudima koji zive vani, nemam obicaj tamo se druziti....zato i volim RR....mozemo se i ovdje zbiliziti, bez brige.... i ja se sa nostalgijom cesto sjetim svojih cura iz "ljetnih beba 2012", sve do prije 2-3 mjeseca jos smo bile dosta aktivne a onda je sve skoro skroz zamrlo [sm=smiley13.gif] s nekima sam bila od odbrojavanja do danas i to su stvarno divan prijateljstva, iako virtualna.... nego ajde mi posalji link za carters UK! ja obozavam carters, ali do sada sam kupovala dva puta godisnej vece kolicine na carters USA i slala na necakovu adresu u americi pa bi mi on donosio kada bi dolazio (dolazi dva puta godisnje)....i bas to sto pricas...super cijene...one bodije od pet komada koji kod nas kostaju 250 kuna ja kupovala na online rasprodajama za 6$!!! jesi vec narucivala sa UK? Kako ide sa postarinom? inace kod nas je obrnuto, za curku imamo sve, a ako dode braco moramo kupiti sve kompletno! ali nemam veze, ja se veselim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|