Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.5.2015 10:26:15)
|
hipo bravo za bebaca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ma bit ce ti ok kombinirani, meni je nabor bio 1,2 pa mi je rizik i za Down i za Edwars bio preko 1.300, a sve preko samo 300 je ok! samo, mozda ti se omjer rizika zbog godina poveca jer i godine ulaze u "jednadžbu" izračuna rizika, ali nabor je, kako cujem, najvazniji.... kiar znam kako ti je, tako je i meni bilo....samo moja me gin. odmah salala i na vadenje duple bete i narucila odmah za tjedan dana, ne kuzim tvog gin. [sm=zmeden.gif]nije dobro ni za tebe ni za bebu da se zivciras pa ako imas mogucnosti odi privatniku, ali naruci se za datum kada budes 7+ nesto da ti ne propadne i taj pregled....jer koliko god dobar bio UZV prije 7 tjedna cesto se srce ne cuje... nirvana bravo i za tvog dobrog bebaca[sm=bravo.gif]nije ni meni gin. rekla spol sama, nego ja pitala i onda je pogledala...tak da, ako te zanima, iduci put pitaj, oni nece sami reci skroz dok ne budu sto posto sigurni... opa katy, 1,5kg i otkopcan slic! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ti si definitivno i dalje nasa manekenka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bocika dobro dosla! evo idem odmah urediti listu![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|