Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.5.2015 10:22:38)
|
hipo kako koju noc....u biti to bude 2 puta - oko pola 3 i oko pola 6....i onda kada se Em probudi oko 8, ako je mm kod kuce da ju uzme dolje odem jos jednom ako vidim da cu moci ponovno zaspati pa odvalim do 9 - pola 10..... ali ima noci, svaka treca-cetvrta, kada se nasetam po 6-7 puta....ne znam, pijem puno tekucine valjda, stalno sam zedna, pogotovo navecer, ne mogu si pomoci.... ja sam sva neka u depri....vec sam rekla da mm puno radi, a meni je nekako dosadno, osjecam se zatvorena u kuci....zivimo na rubu grada pa bez auta doslovno ne mogu ni u trgovinu, a mm odveze poslijepodne auto, subotom ga uzme na cijeli dan pa sam osuđena na setnje po kvartu ili kucu a toga mi je vec jako jako jako dosta [sm=smiley13.gif] sve prijateljice su u manje-vise u losim situacijama sa autom pa sam poprilicno usamljena jer sam svima daleko, na tri dana jahanja.... ide mi se na more, obitelj od mm ima kucu dolje, ali bas su ove godine kada bi mogla tamo biti sa Em cijelo ljeto nasli iznamljivati apartmane pa smo se po prvi u zivotu morali i sami bukirati datum kada cemo doci, pa sam time dozivjela kako u ostale termine nismo dobro dosli....[sm=smiley13.gif] a znate kako je, da su to moji ne bi ni pitala, samo bi otisla, ovako mi je bezveze... uh, bas mi se nesto skupilo....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|