hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (10.5.2015 10:44:05)
|
Sunshine, super za Em, mogu mislit kako se veseli, super sto nije ljubomorna[sm=bravo.gif] moji necaci vec rastrubili po skoli [sm=jezicek.gif] Sto se tice masaze, moras imat dozvolu doktora. Mislim da se u pocetku trudnoce ne preporuca, tako da jos stignes krenut ako ti stanu ti bolovi. Ako imas bolove, nema masaze [sm=smiley13.gif] Ima jos nekih stanja kada se ne smije, nisam sigurna, ako je problem s cirkulacijom, zgrusavanjem i sl...uglavnom-pitat doktora. Kod trudnica se moraju izbjegavati tocke oko pete, masaza je opcenito nesto blaza, vise relaksirajuca, nije kao sportska, donji dio ledja se ne forsira jako, ako mozes lezati na trbuhu ok, ako ne ledja se masiraju s boka. Ima jos nekih caki, uglavnom, nije sve isto kao kod netrudnica. Ove tocke na peti su povezane s maternicom i jajnicima i koriste se u akupresuri pa ih se sad preskace. Ova moja radi doma, ima svakakve tecajeve i iz razgovora s njom vidim da je dobro educirana, da ne radi napamet. Pazi s kojim uljem maze trudnice i sl. Citala sam prije kako to treba izgledat, sta su neki fizioterapeuti rekli, pa mi je ona isto to rekla. Prije mi je sve to ispricala tako da znam sto me ceka. Cura s poslaje bila na tim tecajevima za masere, to dosta dugo traje, imaju sta tamo ucit [sm=smiley36.gif] Ima salona po Zg koji kao bas rade s trudnicama i nabiju cijenu, kod ove je isto. Kako ne masira skembu, potrudi se vise oko nogu ili gornjeg dijela ledja ili ruku, sto ti vise pase. Tako da dobijes masazu od punih sat vremena. Drugu subotu idem na ciscenje lica, ne toliko radi ciscenja, koliko radi tretmana poslije-piling, masaza lica, ruku i dekoltea i ba kraju maska.mmmmm
|
|
|
|