RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.5.2015 9:18:47)

Jutro!!!!
Danas nisam imala nista pametnog za napisati[sm=smiley36.gif]
Šala mala ...

Kod mene sve super,gledam kako se nebo u Zagrebu mijenja u tamno i nadam se da nece pasti kiša jer moram poslovno do centra...
ali kako god...

Hipo - neka i mi možemo preko reda [sm=bravo.gif], nadam se da ce štitnjača biti pod kontrolom ...
a gdje su nam cure sa jučerašnjih pregleda[sm=zmeden.gif]

sunshine, endless - sretno danas, uzivajte u pogledima na svoje bebace....

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.5.2015 10:53:56)

jutro [sm=smiley36.gif]sta cu kada ja mogu na komp tek nakon sto odradim sve duznosti sa Em [sm=smiley1.gif]
od prvog dana sam stvorila skoro cijelodnevnu rutinu, onako spontano, i sada je zbog toga zivot svima laksi, ali me fascinira kako i bez gledanja na sat uvijek sve nekako bude u isto vrijeme, unutar par minuta...
stvaranja rutine sa bebom/djetetom je najbolji savjet koji sam primila kao novopecena majka pa evo prilike da ga podjelim sa prvi put mamicama [sm=smiley1.gif]

ja moram prijaviti da sam sinoc prvi put stvarno osjetila da se [sm=duda.gif] mice, onako, kao da mi ribica pliva u stomaku....zadnja dva tjedna znam osjetiti nesto, ali nisam bila sigurna je li to beba ili crijeva[sm=smiley36.gif]ali eto, sada sam sigurna [sm=smiley1.gif]

katy moj pregled je sutra, jedva cekam...uplasila me je Atina sa ovim otvaranjem pa samo molim boga da mi gin kaze kako je sve ok...

inace malo sam razocarana....nadala sam se lijepom oblacom i kisnom danu nakon cijele noci nevremena, kada ono, sunce i opet vrucina....uh! inace ja mrzim ljeto...od uvijek tesko podnosim vrucine, ne volim se suncati i tak to...kada temp. tri dana za redom prijede 25 samo sanjam o jeseni i zimi [sm=smiley1.gif]totalno sam zimski tip - ono Bozic i snijeg [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.5.2015 12:04:08)

katy, u centru još nema kiše, samo dođi [sm=smiley1.gif] sad je iznad mene srkoz sunčano, bez oblačka [sm=smiley1.gif]

sunshine, super što možeš osjetitit bebu!!! uživaj, nek ti se lijepo i redovno javlja!
Vidiš ja obožavam vrućinu, čak i kad sam bila na terenu i vani između 30 i 40 meni je to sve ok, ja suprotno tome ne mogu podnjet hladnoću, ne mogu ništa raditi ako se i zabundam, ko da sam invalid, a ako moram raditi vani po zimi samo se ukipim i skroz sam neupotrebljiva. Tako da ja jedva čekam da zagrije. Koliko se sjećam ljetnih terena u Osijeku, tamo po ljeti zna bit baš jako sparno i vruće, nadam se da će ti ovo ljeto pirkati vjetar da te barem malo rashladi.

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.5.2015 12:29:41)

ma hipo ako je pravo vruce ljeto u osijeku je zadnjih 4-5 godina prava koma, sunce bude toliko jako da vec u pola 8 ujutro ne mozes izdrzati, tako je bilo kada je Em bila beba, sjecam se od vrucine se ona probudi u pola 6, u pola 7 krenemo u setnju i za pola sata izgorim....poslijepodneva su jos gora, +30 u hladu normala, kada sjede sparina, ne moze se disati, a najgori su dani kada se sparina otegne i preko noci....23h, a vani zrak stoji i vruce...horor...
sreca pa smo zbog moje mrznje prema ljetu u potpunosti klimatizirani, i u prizemlju i na katu, tak da ti se ja zabarikadiram i nikuda...doduse od kako imam Em to je teze jer ona, kao i svako dijete hoce van, njoj vrijeme nista ne znaci...ali pricekamo vecer...
meni ti vrucina ne odgovara ni zbog migrene...tak da...

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.5.2015 21:42:22)

Vecer cure
Ne javlja se Atina,nadam se da je sve ok

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 7:30:11)

Jutro cure!
Kisno je svanulo ali je petak pa je sve bolje[sm=bravo.gif]
NAdam se da ce nam se Atina uskoro javiti[sm=zmeden.gif], stvarno se nadam da je sve ok...

i ja brojim sitno, jedva cekam da vidim dal je i koliko narasla,svako jutro se pozdravimo, naljepša loptica na svijetu[sm=smiley27.gif]

Pozdrav svima[sm=bravo.gif]

p.s. evo Hipo javljam se da ne brines[sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 8:41:55)

[sm=duda.gif]PREGLEDI: [sm=duda.gif]

SVIBANJ[sm=9nebesa.gif]

endless DANAS 15.05.
Sunshine DANAS 15.05.
katy PONEDJELJAK 18.05. i 28.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.

LIPANJ[sm=9nebesa.gif]

bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 8:45:30)

endless i Sunshine, sretno cure danas, javite nam se nakon pregleda, kada idete, kroz jutro ili popodne?

atina i ruzmarin [sm=zmeden.gif] nadam se da je sve ok! javite nam, brinemo! [sm=smiley31.gif]

katy ti još malo, tj u ponedjeljak ideš na pregled, nek ti vikend brzo prođe!!!! hvala što si se javila [sm=jezicek.gif] navukla si me na svoje ranojutarnje javljanje pa mi fali kad te nema [sm=smiley36.gif]

bumbi kako si ti? jesu djeca dobro?

Baš sam lijepo spavala s ovom kišurinom noćas, još da sam jutros mogla ostat spavat....al zato je sutra subotaaaa!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 9:08:36)

Cure, sretno na pregledima [sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 9:23:09)

Jutro ,evo i mene na prozivku[sm=smiley36.gif]
Kod nas zahladilo i kisa pada.Ja se uhvatila spremanja,a D pise zadacu,a L gleda crtane.
Cure sretno danas na pregledima[sm=smiley1.gif]Kad idete?
Mi smo jucer narucili novu kutnu[sm=bravo.gif]Trebala bi doci kroz 30 dana pa onda polako krecemo s radovima[sm=bravo.gif]

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 11:59:11)

Evo cure ja upravo cekam pregled...narucena u podne..
Uh...nisam bas raspolozena za vaginalni ali sta cu, danas nemam izbora....

Sto se mene tice danas konacno lijep dan, jedva sam docekala malo kise!

Bumbi sretno sa radovima, kod nas je stalo, tip za zbukanje nam se uopce ne javlja a ne mozemo naci drugoga....grrrrrr......

Endless sretno danas! :)

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 12:05:14)

sunshine, sretno- javi se kad stignes - vjerujem da ce sve biti ok[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 13:09:45)

Dobra si Sunny,pregled u podne a ti minutu prije kreces[sm=smiley36.gif]
Sretno i javi se cim uspijes
endless javi nam se i ti.
Atina me sad opet malo brine sto se ne javlja[sm=smiley13.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 13:21:39)

Bit će da nam je Sunshine pisala iz čekaone, mogla je i iz ordinacije, da imamo live prijenos [sm=smiley36.gif] da znamo odmah jel bebica ok![sm=smiley36.gif]

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 18:22:42)

da iz cekaone sam pisala [sm=smiley36.gif]

a ono, nisam otvorena, sto je dobro, ali posteljica mi je skroz dolje, na samom vratu maternice sto bas nije idealno, sada bi kao trebala jos vise stediti se i mirovati da slucajno ne bi prokrvarila - sto se događa kada je situacija ovakva, ali ja se pitam kako[sm=zmeden.gif]....ne mogu ja ignoririrati cinjenicu da imam vec jedno dijete, niti traziti od svojih roditelja da su po cijele dane kod mene [sm=smiley13.gif]mm puno radi, njegovi su na moru cijelu ljeto, a i da nisu njima su favoriti djeca od mm brata..
tak da....
pokusat cu, ali ne mogu ja tu puno toga psim se nadati da ce biti sve ok....
uglavnom do 26. tjedna posteljica bi se trebala povuci prema gore, ali ako ne onda mi jos jedan carski 100 posto ne gine, jeeeee[sm=smiley13.gif]

ah....ako nista drugo barem znam zato toliko i konstantno piskim....

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.5.2015 18:59:06)

Sunshine u kojem si sada tjednu tj. koliko tjedana jos moras mirovati?
Nadam se da ces biti dobro, ti i beba!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Koma sto ti muz puno mora biti na poslu-moj je isto takav "slucaj" a vrlo cesto taj posao nosi doma [sm=smiley13.gif]
cuj barem su ti roditelji blizu, nek ti pomognu koliko mogu, nasi su 400 km daleko,[sm=zmeden.gif] brat i sestra isto tako.

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.5.2015 11:33:25)

hipo nemam pojma dokle mirovanje [sm=smiley13.gif]valjda dok se šposteljica ne pomakne prema gore a to bi tebalo do 26. tjedna, a ja sam tek u 19. tjednu....
opet me narucila na vaginalni za 3 tjedna, kaze mozda vec slijedeci put situacija bude bolje pa cu se nadati tome, sta mi drugo preostaje....mozes mi upisati pregled za 5.6.

endless, Atina?? kako je kod vas?

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.5.2015 13:29:56)

Sunny nadam se da neces bas toliko morati mirovati i da ce biti sve ok.Meni ti je isto s L na jednom pregledu rekla da je nisko i rekla mi da samo pripazim s naprezanjem i saginjanjem(pa je mm usisavao[sm=smiley36.gif])na slijedecem pregledu bilo ok.
Ja jutros s D bila malo u shopingu[sm=bravo.gif]On si je svasta kupio,a L sam kupila.gacica i potkosulja,sad kad zatopli krecemo s odvikavanjem od pelena.U C&A sad za vikend imate 25% na sve[sm=bravo.gif]Kupuju kao ludi,kao da jr besplatno.
Uzela i za L kremu za suncanje tj.sprej od La roche posay,imaju danas 30% na njihove proizvode[sm=bravo.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.5.2015 16:26:21)

SVIBANJ[sm=9nebesa.gif]

katy PONEDJELJAK 18.05. i 28.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.

LIPANJ[sm=9nebesa.gif]

Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin
endless

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (17.5.2015 9:43:30)

Jutro drage moje!
Radujem se sa svima vama kojima je dobro i suosjecam sa svima kojima je lose. Nije me bilo jedno vrijeme nisam bas dobro. Mislim da mi prije odgovarala neka tema depresija u trudnoci od bilo koje druge. Taman kad sam pocela prihvacati sestrinu smrt (umrla je pocetkom 12. mjeseca) i kad sam skinula crninu umre mi tata prije 10 dana iznenada. Imao je rak i 10 dana prije smrti mu stignu ti markeri da nema vise rak a on umre od mozdanog. Ja zivim u svicarskoj a oni u bosni. Nikad mi nije bilo teze vratiti se nego jucer. Mama mi istala sama a slijepa je. Imam jednu sestru zivii blizu njih to me tjesi ali mama nece da ide zivjeti kod nje hoce da ostane kod kuce. Uz sve to imam problema u trudnoci stalno me nesto boli. Sad se bol prebacila na kicmu ne mogu skoro ni hodati kako treba malo sepam. Ma ne znam ni sama sta je ovo sve. Eto sad sam vas malo zagnjavila nadam se da ne zamjerate.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (17.5.2015 10:12:58)

Bocika, ajme draga pa sta ti se sve izdogadjalo... pa to je prestrasno da se sve izdogadja jednom covjeku.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Jako mi je zao zbog svega[sm=smiley13.gif]
A sto te tocno boli u trbuhu? Maternica, crijeva, ligamenti? Meni za ledja pomaze lagana masaza, ako smijes na masazu, probaj, opusta jako.
Nadam se da ti se vise nista lose nece dogodit, ne bi bilo fer, pretpila si dovoljno za cijeli zivot u tih par mjeseci. Nek ti se dalje dogadjaju samo lijepe stvari, a beba nek bude zdrava i trudnoca uredna.
Ako ti je lakše jadat nam se, samo nam pisi, tu smo za tebe!

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (18.5.2015 6:53:42)

Jutro!!!!

Sunshine, biti ce sve ok,samo budi pozitivna i pripazi malo na saginjanje i tome slicno ...Nadam se da ce na sljedecem pregledu biti bolje ...
Bocika - žao mi je radi svega sto se dogodilo, neka ti tvoja beba bude utjeha i cuvajte se..

Moj pregled konacno stigao! danas popodne sam narucena[sm=bravo.gif]
Nocas cijeli dan sanjam da ju gledam na ultrazvuku i da ima nebesko plave oči, haha - zamislite na ultrazvuku se to vidi.. [sm=smiley36.gif]
Bas sam je poželjela vidjeti[sm=bravo.gif]
Trbuh mi na očigled postaje zaobljeniji,i da debljam se [sm=smiley36.gif]

Neka vam je svima lijep dan!!![sm=bravo.gif]

nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (18.5.2015 8:34:13)

Katy, sretno na pregledu ! Uživaj u pogledu [sm=smiley1.gif]

Bocika, baš mi je žao što imaš toliko stresnu trudnoću, nadam se da će nadalje sve biti ok.. [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (18.5.2015 8:51:10)

SVIBANJ[sm=9nebesa.gif]

katy DANAS 18.05.
Missy SRIJEDA 27.05.
Nirvana ČETVRTAK 28.05.
katy ČETVRTAK 28.05.

LIPANJ[sm=9nebesa.gif]

Sunshine PETAK 05.06.
bumbi PONEDJELJAK 08.06.
hipo ČETVRTAK 11.06.
atina
ruzmarin
endless

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (18.5.2015 9:00:34)

Jutro! Nadam se da ste mi dobro i da vas ništa ne boli!

E što taj vikend ne traje malo duže [sm=smiley36.gif] jučer sam baš lijepi otisak sebe ostavila na krevetu od izležavanja [sm=smiley36.gif]

katy dobar ti je san, sigurno je izgledalo uvjerljivo, čudni su ti naši snovi i glave što sve mogu smislit[sm=smiley1.gif]

Idem radit da mi brže prođe dan na poslu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>