Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (19.5.2015 18:27:47)
|
katy vravo za bebaca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bumbi mi smo za odvikavanje koristili pristup "danas skidamo pelenu, oblacimo gacice i gotovo", za 3 tjedna je sve bilo manje-vise gotovo, osim, kazem, za spavanje, to nismo ni pokusavali zbog vlastitog komfora...puno sam radila i sebicno mi je trebalo nocu sna i tako je ljeto proslo, a po zimi nismo htjeli...budemo sada.... ma ja ti za Em trazim obicne bijele ili roza potkosulje za tankim bretelama, bez printova sto je teze za pronaci nego bi covjek pomislio....ako negdje ugledas - JAVI! sto se imena tice, nasa ce cura biti Saša ili Leda, ja bi jako Saša ali tako se zove od mm brat pa je njemu jako glupo, a ja se premisljam da li da popustim pa da bude Leda ili da ustrajem....vec sam pisala kako je Em trebala biti Sunčica pa sam popustila, odustala i jako pozalila...tak da, nemam pojma..... ja sam ok, kao da osjetim da se [sm=duda.gif] malo otisla prema gore, ili mozda umisljam....vidjet cemo, vise me muci aura od moje migrene, pritisce me jako vec 5-6 dana, nikako da ne stane, vec sam jako umorna od toga [sm=smiley13.gif] i ja mislim na Atinu, valjda je sve ok.... a sveki, pa moja je upravo stigla sa mora (bila 3-4 tjedna) i odvela Em na sladoled i u kupovinu da se ja odmorim, tako da sada bas nije trenutuak da se zalim [sm=smiley36.gif]ali doci cemo i do toga [sm=smiley36.gif] ma nije ona losa, samo smo dosta razlicite, ali lijepo se brine o Em, radila je u prosvjeti pa ju i svasta nesto uci i tako, pa s te strane ne mogu rijec reci....ali veliki HB ne zivimo zajedno, iako smo u istom grada....ali, opet, ja ne bi ni sa svojom mamom rado zivjela tak da....
|
|
|
|