Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.5.2015 10:20:17)
|
atina bas si nas zabrinula, samo ti miruju i bit ce sve ok! zao mi je sto je tako ispalo [sm=smiley13.gif] bumbi super za nalaze, mislim da i mene nakon iduceg vađenja krvi ceka heferol, zadnji put mi je zeljezo bilo na donjoj granici... i ja sa prezadovoljna sa strojcekom, a najbolje je sto je to u jednom i stroj za grijanje i za hlađenje, jednom kada krenes traziti takvo nesto skuzis da ima milijun grijača, nesto manje stojceka za hlađenje, ali kombinirano slabo, za kupiti kod nas nista, a bome ni u Europi.... gledala sam jucer fotke na netu, izgleda kao da stvarno stane bilo koja bocica, gledala i kako izgledaju Munchkin bocice i one su mi puno sire u odnosu na NUK pa se nadam da nece biti problema....NUK su stvarno najljepse, a i meni nekako najkvalitetnije...imala sam i ja jednu Avent - onu koju sam dobila uz izdajalicu, nije mi bila nesto.... nego... zanima me da li bilo koja od vas povremeno osjeca nesto dolje, bilo sta?....mene nekada zna kao nesto bocnuti kroz vrat maternice, nicim izazvano (npr. jutros dok sam lezala u krevetu), znam osjetiti pritisak od stomaka - to ne boli samo tezina, zadnjih dana znam povremeno osjetiti i nesto kao prvu naznaku da stize [sm=hudicek1.gif], ali prođe brzo.... i pitanje za mame 2,3....put....ja vec sada imam onaj osjecaj da mi se prepone rastezu, onu "kostobolju" dolje, na znam kako to drugacije da opisem....uglavnom u prvoj trudnoci, koliko se sjecam, to mi je krenulo tek pred kraj trudnoce, zadnjih mjesec, dva...jer moguce da se to sada javlja ranije jer se druga beba? jer vi to osjecate? i da, ja sam prvi put rodila na carski, pa me sada zna boliti rez, ne znam ni da li je to normalno [sm=zmeden.gif] uglavnom stalno nesto, nista od toga nije strasno, ali bi me utjesilo kada bi znala da nisam jedina sa nekim događanjima ove vrste [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|