hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (13.5.2015 9:13:27)
|
Bumbi i Sunshine držim vam fige da vam se ostvare želje za upis djece u vrtić koji vam je po želji! atina pa kad si završila u bolnici, nisam znala? il sam preskočila taj post [sm=zmeden.gif] jel moraš sada mirovati, što su ti rekli za dalje? Sretno danas na pregledu, uživaj gledajući sinčića!!! kiar [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] super što si našla utjehu u dječici! katy drago mi je čut što si napokon toliko puno bolje! znači nema višee mučnina [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super! ruzmarin, sretno na pregledu, javi nam obavezno kako je bilo! Ja sam kako koji dan, nekad me ćopi umor, pa zaspem, nekad sam skroz ko navijena. Al takvih dana sam imala i prije trudnoće, pa nastojim ne tražit u svemu tome neku dramu. Muž je jučer sa svojm šefom gledao slike naše bebe i šefove unuke. Šefova unuka je bila na 4D pa se sad muž sav zainteresirao da oće on to, da jedva čeka, kad ćemo i sl.[sm=smiley36.gif] i još mi je rekao da mu je super što ima tu sličicu, da je pogleda svaki put kad ga netko nanervira, da ga odma smiri [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|