Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (4.5.2015 10:00:40)
|
kiar navijam za malo srce [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ova noc prosla puno bolje po pitanju piskenja, za veceru jela domacu sunku pa mi je valjda sva ta sol zadrzala tekucinu, palo mi je na pamet da svako vecer prije spavanja maznem 2-3 snite pa sam mirna [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]dobro opravdanje zlata vrijedi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hipo, sto se trbuha tice, upravu si, rano je da imas neki poseban trbuh od bebe, mislim da je za sve nas rano, ali valja imati na umu da trudnicki trubuh nije samo od bebe....kako se maternica povecava ona nam razmjesta unutarnje organe pa i to utjece na povecanje stomaka...meni je, npr., obzirom da mi je maternica nisko od prve trudnoce, beba negdje iznad mjehura i koliko kuzim potisnula je crijeva i sve ostalo prema gore, i to mi se napelo pa imam izrazen trbuh i gore, gdje nije beba...najbolje to vidim kada imam probavne tegobe, ne bole me vise crijeva i trbuh na istome mjestu, vec vislje.... svakome je to drugacije, pa su i stomaci drugaciji.... mislim [sm=smiley1.gif] nego pitanjce, ili bolje receno tri [sm=smiley1.gif] zeleni caj, masaza leda (posebno donjeg dijela leđa) i kupanje u toplijoj kupki u kadi, kao i tusiranje ne bas vrucom ali ono, toplijom vodom? smije li se to u trudnoci? da li prakticirate nesto od toga? meni bi sve to troje dobro doslo, ali kao da sam za sve te stvari cula da nisu dobre, posebno ako trudnocu prate poteskoce kao moji bolovi [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|