Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.2.2015 10:53:23)
|
ej cure...grozna noc iz nas....stalno neki pritisak u jajnicima, nisam se mogla nikako namjestiti, pa se onda Em stalno budila sto inace nikada ne radi [sm=zmeden.gif]uh....jedva smo jutro docekali....sada odmaram....shvatila sam da mi stvarno treba pravo mirovanje....tak da cemo danas reci i mojim i njegovim roditeljima....nemogu vise sama, treba mi pomoc....[sm=smiley13.gif] ja Em vise ne nosim...kada smo odlucili ici na drugu bebu polako sam to rjesavala...prvo sam ukinula nunanje prije spavanja, sada mi samo lezi u krilu pa kada joj otpjevam pjesmicu ili ispricam pricu prebacim ju u krevet.....onda sam donjela stolcicu u kupatilo da sama ulazi i izlazi iz kade, to joj je odmah postalo zabavno tak da tu nije bilo problema....a ako preko dana trazi da ju nosim, ja sjednem na pod, kauc, stolicu i uzmem ju u krilo i mazim....sada mi je ostalo samo da ju naviknem da ude sama u krevet i legne pa da ju drzim za ruku dok joj pjevam, i ona ima skoro 13kg pa mi je sada tesko i prebacivati u krevetic....ali polako....kod nas je problem sto od kako se rodila ja nju vodim na spavanje, mm uvijek radi do 21, dode kuci u 21.30 i ona vec onda spava...to je bad je nije navikla da je mm uspavljuje pa sada iskljucivo trazi mene da ju nosim spavati..... kolica - sama od sebe je od njih odustala krajem ljeta...jedan dana sam odlucila da probamo pjeske ici do malo udaljenije trgovine i uspjela je i tamo i natrag i onda jednostavno vise nije htjela u kolica....ja sam planirala da bude u njima jos ovu zimu, da ju mogu i kada pade mrak malo provozati po kvartu zbog lutanja ali nije htjela...i onda sam jednostavno spremila kolica u podrumi zaboravili smo ih.... endless dobro dosla! [sm=smiley1.gif]ako sve bude uredu, vidim, nas dvije smo tu negdje...ja idem na pregled u cetvrtak i ako srceko zakuca, po mome racunanja nama je termin 20.10. [sm=smiley1.gif] Atina ja sam bas prije tjedan dana prosla grzonu prehladu i bila na mukama kao i ti, taman pozitivni testovi a ja booooleeeesna....uzimala sam septolete od natural wealtha, neke med+36 biljaka, ali sam koristila i Angal S sprej za grlo koji je odlican jer sam u prvoj trudnoci imala isti problem i gin. mi je rekla kako to mogu koristiti....lidokain u Angalu je slabiji od onog koji ti zubar da, a i gin. i zubar su mi rekli da on ne steti u trudnoci jer djeluje lokalno....od prirodnih fora grgljala sam u 2dcl. vode pola zlice soli nekoliko puta dnevno, ali i pila sam antibiotike....doktorica mi se zaklela da nece steti bebi i rekla da joj vecu stetu moze napraviti bakterija koji imam u tijlu od upala...tak da....
|
|
|
|