endless -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.2.2015 13:38:21)
|
Hvala curke na dobrodošlici :) Sunshine, daj reci kako je prošlo obznanjivanje roditeljima :D ??? Mi isto nismo još ništa im rekli :) čekamo prikladnu situaciju pa ćemo onda... Usput. Meni je ovo druga bebica, moj mali vragolan sada ima godinu i 10 mjeseci. Dok se beba rodi, imat će dvije i pol godinice. E sad... on je jako ali jako nemirna beba, mogu slobodno reći da znam imati problema s njim jer dok nešto ne smije dirati, u stanju je plakati dokle god mu se da, jer se mi većinom maknemo tako da mu skrenemo pozornost na to da nas njegov ispad ne dira. Ovdje je riječ o djetetu koje čim nešto ne smije, odmah vrišti. To je navodno faza kod dvogodišnjaka kad još ne pričaju, a htjeli bi nešto, pa su razočarani kad nešto ne mogu/nesmiju. E sad, da li koja mama s te strane ima iskustva? Pomalo me strah kako će se on ponašati i kakva će mu reakcija biti dok se pojavi još jedno malo čudo. Trenutno slabo imam vremena za sebe i neke svoje hobije (osim dok on spava), skuham, počistim i većinom sam s njim i oko njega jer bi inače bio kaos u kući (da ne govorim koliko voli sve drugo OSIM svojih igračaka koje su pokušavane biti skrivene, pa nakon nekog vremena vraćene, ali ni nakon toga mu igračke nisu zanimljive). Prosvijetlite me :D
|
|
|
|