Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (27.2.2015 10:12:14)
|
hvala vam na podrsci [sm=smiley27.gif]vidjet cemo sutra, nema druge nego cekati..... bumbi po mojoj kaluklaciji (ciljano smo ganjali ovulaciju) ja bi trebala biti u 7. tjednu, ali postoji mogucnost da sam eventualno u 6., manje od toga nikako, jednostvano nije bilo keksa pa je tehnicki nemoguce..... gledala sam, ova beta odgovara mom izracunu, ali sta je je - trebao bi se bez problema vidjeti plod u gestacijskoj [sm=zmeden.gif] nisam pametna..... Alex dobro dosla....5. tjedna je rano za neke posebne simpotome, ali to sto moras cesto piskiti taman odgovara tvojoj situaciji...sto se nespavanja tice cula sam da zene u trudnoci lovi nesanica....ali kod mene skroz drugacije....sada mirujem, ali svjedno odspavam sa Em poslje rucka 2 sata i vec u 22 sam mrtva umorna, legnem, zaspim i probudim se najranije u 8h[sm=jezicek.gif]kada sam bila trudna sa Em bilo je jos gore, mislim da sam prvi dio trudnoce prespavala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] endless drzim fige za pregled, da ti se sve vidi i da se ni u kojem slucaju ne patis kao ja![sm=smiley13.gif] za glavobolju ti Bubmbi dobro kaze - Lupocet moze....mene kada jako boli, kao jucer nakon cijelog cirkusa, popijem onaj sumeci Lupocet 1000 i prilegenm na miru pola sata i prode bez problema, kao da sam brufen uzela [sm=smiley20.gif] za tlak nemam pojma, imam o uvijek nizak, ali nikada nisam uzimala nikakve ljekove....samo pijem kavu i mazem malo cokolade [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|