Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (2.7.2015 17:10:06)
|
uh! nema me jedan dan, a vec ima za citati da jedva stignem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] neka neka.... da, kako i pretpostavljate, ja se valjam po podu od srece zbog temperatura, i jos visih najavljenih [sm=zz_banghead.gif] sta da radim kada stvarno ne podnosim vrucinu i u normlanim uvjetima, a sada u trudnoci i sa preko 10 kila viska sto puta mi je gore [sm=smiley13.gif]evo 17h, inace bi ja i Em bile u spremanju za prakic, sladoled, neko druzenje sa prijateljima, ali danas nista prije 19h, i onda kontam da necu biti sretna sto moram van, ali ne mogu nju drzati u kuci, zao mi ju je..... bebica dobro dosla! i ja nosim nisko.....ali nemam nikakve zabrane [sm=zmeden.gif]pogotovo ne za kupanje, jos sam na proslom pregledu gin. rekla da planiram odmah poslje koji dan na more (nisam na kraju otisla, ali nema veze) i ona mi nije nista rekla [sm=zmeden.gif]doduse rekla mi je i da se posteljica malo pomaknula sa samog usca i da ima nade do 26.-28. tjedna da [sm=duda.gif] ode gore gdje treba....samo mi je rekla da se odmoram sto vise mogu.... HB, pregled mi je za tjedan dana, onda cu biti punih 25 tjedana i nadam se dobroj vjesti - da mala pliva uzvodno [sm=smiley36.gif] pa da mogu u miru na more, jako mi se pliva!!!! takvu sam zelju imala i u prvoj trudnoci i sjecam se da mi je bas godilo..... luce cestitam za curu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bumbi bravo za radove [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]znas kako kazu, glavno da se krece!![sm=smiley36.gif] mi smo u samom finalu - danas su nam zavrsili finu struju i ostao je jos samo laminat i sobe su gotove[sm=bravo.gif] boje u Em sobi su prekrasno ispale - kada sve bude gotovo malo cu poslikati da vam se pohvalim [sm=smiley1.gif] a za bebu sobu jos nismo radili, okrecena je u bijelo, i tu cemo staviti laminat i biti ce prazna, prvu godinu ce cura spavati s nama u sobi i/ili u "ormaru" u kojemu Em sada spava, a u koji se ulazi iz nase spavace....tako je jednostavnije....pa cemo ju za prvi rocakas opremiti [sm=smiley1.gif] nama su sobe na katu, a zivot preko dana u prizemlju, tak da uredivati sobu za novorodence nema bas puno smisla kod nas.... kupaonica - ostali smo "kratki" pa cemo samo postaviti wc i umivaonik da ja nemoram po noci na wc u prizemlje, a kadu i ostalo cemo na proljece/iduce ljeto....puno smo se istrosili....a mogli bi jos tri puta toliko....kuce su stvarno rupe bez dna.... a iapk zelimo i na more, i treba jos kupiti stvari za bebu i sve pa nema potrebe za forsiranjem.... Atina u mislima si mi, iskreno se nadam najboljem [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|