hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.7.2015 10:17:09)
|
Sunshine nadam se da će najavljeno osvježenje osvježit pošteno da ti bude malo lakše. Sretno danas na pregledu, nek sve bude super! Mogu mislit kako ti je doma, kad je sve na tebi. Onaj moj je isto 100% okupiran nečim i kad to nije posao. A ti još imaš i curicu. Najviše me nervira kod MM što bi on da je sve cakum-pakum al da to netko drugi odradi [sm=hudicek1.gif] Kako sam prva tri mjeseca praktično prespavala od umora, stan sam pomalo zapustila, pa sad pokušavam sredit zaostatke. Za vikend sam prala zavjese i rekla da ih neću vratit do jeseni da ih ne moram još jednom prat + imat ćemo radove pa ću ih stvarno morat prat i MM kaže da mu je ružno bez njih, ma mislim stvarno, baš me briga. Problem su mi zapravo u jednoj prostoriji jer ih ne želim prat u mašini da mi se ne razvuku, onako su malo zgužvane pa me strah da će se to u mašini razvuć. Ovo drugo nije problem, pogotovo dekori, ide sve u mašinu i lako se ispegla ili samo objesi pa se izravnaju same, al mi je tlaka to skidat i vješat natrag, navikla sam sama, a sad bi rado imala pomoć, a dok on nađe vremena pomoć objesim ih 10 puta sama. Nekako se s čišenjem neću još zamarat osim rutinskih stvari zbog radova koji me čekaju, pa ću nakon toga odradit ili njega natjerat ili platit nekog da mi odere generalku (najrealnija opcija) ako ja ne budem u stanju. Danas mi je teško sjedit i s raširenim nogama. Sve me nešto stiska i pritiska [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|