Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.7.2015 9:10:37)
|
ej cure....ajme....u 8.15 vec 30 stupenjeva! drzite se danas! cure, posebno vi po uredima....!! pregled super prosao, beba je odlicno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] 1.000% je curica (morala sam pitati jos jednom [sm=smiley36.gif]), teska je oko 650g sto je kaze gin. za 25 tjedana ok, okrenuta je skroz nogicama prema dolje pa gin. kaze da zato nekada imam osjecaj pristiska dolje, odnosno da ne brinem, kako to nije od niske posteljice.....nije me gledala vaginalno, kaze nema potrebe na diramo tamo dolje ako nema bolova i krvarenja....htjela me naruciti za vaginalni 25.07. ali kako cemo mi biti na moru, a ona 26.7. odlazi na 2 tjedna godisnjeg, dogovorili smo se da je 17.8. sasvim ok za sljedeći pregled obzirom da se ja, ako izuzmemo moje migrene, dobro osjecam... eto.... puno sam mirnija i zadovoljnija i veselim se kupanju u moru [sm=smiley1.gif] Bumbi super da se gotovi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] hipo kod nas u OS ti je praksa da dva tjedna prije termina sve trudnice krecu u trudnicku ambulantu, svaki 2./3. dana na ctg i vaginalni pregled....tak sam isla i ja....kada je isteklo dva tjedna i dalje nije bilo ni truda, ni otvaranja, niti naznake da ce se to ikada dogoditi, Em je uz to bila jako visoko, toliko da sam jedva disala, okrenuta malo ukoso, pa su skuzili i da mi je zdjelica malo uska....i tak, obzirom da sam presla termin u takvom stanju standardni je postupak da te prime u bolnicu, tamo dva tjedna gljivis i onda ako se nista ne dogodi ides prvo na indukciju, a onda na carski....ali HB mi smo znali na ginekologiji par doktora i oni su rekli kako se iz aviona vidi da to kod mene nece ici prirodnim putem i da se ja lijepo dan poslje termin prijavim u bolnicu....tak je i bilo, ja se prijavila, u ponedjeljak, obavila u utorak par pretraga u utorak i u srijedu ujutro bila na carskom....
|
|
|
|