hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (21.7.2015 14:32:16)
|
Nirvana, super za pregled, kad ti je slijedeći? Katy u, jos malo i odmor i za tebe prije dolaska bebe! Osip se smanjio, i to dosta, sutra ponavljam nalaze jetre da to opet iskljucimo. Kaze dr da sam osjetljivija na alergije a uz ove vrucine i znojenje i trudnocu to lakse izbije. Sunshinepa super za malu plivačicu[sm=bravo.gif] drago mi je da si sad na moru, ove dane je tu pakleno, uz more je mrvu lakse. Dakle moj izvjestaj: Kako sam bila na 4d pred dva tjedna nije htio sada raditi uzv. Provjerio je samo da nema kakve infekcije, jesam li otvorena i jel maternica mekana. Sve ok, isjedak mi je manji nego prije pa mi je dao da uzimam nesto da ne bi dosle gljive al svaki drugi dan. Pita kako sam, ja kazem kako koji dan[sm=jezicek.gif] pita hocete li bolovanje ( pricala sam mu kako nekad ne mogu sjedit u uredu i namjestit se i sl.). Pa smo se dogovorili da cemo bolovanje otvorit kad se vidimo slijedeci put, a ja ispucam godisnji. On je cijeli 8. Na godisnjem, rekao kome da trcim ako je nesto hitno. Kako sam kod njega tek 3.9. rekao je da mu je to malo preveliki razmak od proslog uzv pa mi je htio dat uputnicu da odem u neku bolnicu, al sam rekla da cu radije privatno, u bolnici tko zna na koga cu naletit, a za ovog znam da ce sve pogledat jel ok. Sutra mi je dao da napravim opet kompletnu krvnu sliku, urin, OGGT, jetrene probe ( da ponovimo radi osipa) i Fe jer sam stala s vitaminima pa da vidimo jel to ok. Smijem se kupat u moru [sm=bravo.gif] prema njemu je sve super i vjeruje da ce i nalazi bit ok. Od pocetka sam "zaradila" [sm=jezicek.gif] 5 kg, tlak je 110/70, ona piš trakica je isto bila ok. Mislim da sam sve pokrila, dakle sutra piskenje i bockanje natašte, fuj OGGT, onda trk u Vinogradsku pohvalit se endokrinologici s nalazom štitnjace i vidit kad moram opet na kontrolu stitnjace, u drugoj polovici 8. Uzv, a pocetkom 9. pregled+bolovanje[sm=bravo.gif] Jako volim svog gina [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|