hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.7.2015 13:56:37)
|
Dobila nalaze. tj, poslala muža u labos po njih. Beba popoapala moje Fe, pa je s 21 palo na 10 i sve ono drugo vezano uz željezo je malo pošemereno pa pretpostavljam da ću dobit nešto za to. Drugo mi se čini uredno i jetrene probe što smo gledali radi onog osipa koji dođe, ode, dođe, ode... U urinu nema leukocita i eritrocita kao jučer, al ima nešto bakterija, ja ću bit mirnija ako mi da urinokulturu. Zvala sam doktora od 12.20-13.30, preko 80 poziva!!! Nisam uspjela dobit!!![sm=hudicek1.gif] Inače se sestra javi čim zazvoni, ili ako baš ne može jer joj je netko u sobi, iz drugog, maksimalno 3. puta uspijem ih dobit. Možda nešto s linijama ne štima. Uglavnom moram čekat sutra, kada rade popodne, ako mi se nakon pol sata zivkanja ne jave, idem do njih. Nije neka panika, al sam htjela nosit mokraću na urinokulturu sutra ujutro tako da budem sigurna da ću dobit nalaze slijedeći tjedan dok mi doktor ne zbriše na GO. Onaj iz druge smjene koji ga mjenja mi nije nešto simpatičan. A šta sad, ne mogu ništa nego čekat sutra popodne, pa kako bude. Ako ima neka beštija koju treba potuć antibiotikom, čini mi se da nije tako strašno jer nemam nikakvih simptoma, eto noćas nisam nijednom bila na wc-u, ništa ne boli, ne pecka...pa se nadam a ćemo to lako rješit. A jesam dosadna danas, sama se sa sobom dopisujem na RR [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|