katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (30.7.2015 12:03:36)
|
Bok cure! Evo ja brojim jos sitno, ne mogu docekati kraj ovog tjedna[sm=smiley13.gif] .. nema posla, pa se i vrijeme usporilo[sm=smiley36.gif] Jos sutra dodjem na sat-dva i gotovo - jedva cekam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hipo - super je sto se javlja mala, nekada nije ugodno ali meni je draze kad se javi nego kad je premirna [sm=bravo.gif] Svaka čast za MM - tako i treba biti, moj je zadnjih mjesec dana skroz u tome, priča sa njom, mazi se s trbuhom i sav je sretan kada mu odgovori udarcem... radovi napreduju,drzim fige da sve zavrsi sto brze i sa sto manje prljavštine[sm=smiley36.gif] Sunshine - i ja krkam kuhane kukuruze ko luda, neki dan sam se bas zazeljela[sm=smiley36.gif] npr.ja sam ustala u 6 danas, do sada sam pojela vec male slance, bananu, sendvic i jogurt ... a nije ni podne ... jedem pomalo,ali češće sto mi i odgovara jer me u suprotnom napuše u zeludcu i ne mogu disati ... lubenoce, dinje, breskve su na popodnevnom meniju ...[sm=bravo.gif] nirvana - ja i ti isti datum poroda, nemas godisnjeg da odes ranije? ako sam dobro izracunala,26.08.počinje porodiljni... ja to sve sve usojela pospojiti pa zato i je sutra zadnji dan[sm=smiley1.gif]? ... meni su slova na kompjuteru sve manja i manja, treba mi jos malo dalekozor[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|