hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (27.7.2015 9:11:14)
|
Jutro cure! katy još ovaj tjedan pa GO! Ja ću ili do četvrtka ili do kraja tjedna, ovisi još o nekim detaljima. Sunshine, jel uživaš u hladnjikavom vremenu? Lijepo nam je zahladilo. Ja sam jutros ko da me kamion zgazio. Jučer smo iskoristili zahlađenje i prevrnuli cijeli stan, tj. muž, ja sam uglavnom govorila šta treba radit, al i ono malo što sam radila mi je izgleda bilo previše, u 8 navečer nisam mogla gledat, i jutros me još ligamenti malo boluckaju ako se naglo okrenem. Problem je što ako se ja ne pokrenem, po mom mužu mogli bi se ucrvat. Morali smo neke stvari preokrenut radi budućih radova, tako da zona radova bude prazna i da čišćenje bude lakše. Druga stvar došo svekac, danas završava struju i ventile od vode u budućoj kuhinji, a danas ili sutra buše rupu za ventilaciju od nape. Nadam se da neće napravit prevelik kaos on i muž dok sam na poslu [sm=zmeden.gif] Drago mi je da je danas ugodna temperatura da im bude lakše radit, tako da možđda budu i prije gotovi. Mislim da nećemo drugo stić sada, osim ugovorit knaufere za spuštanje stropa, jer ja jako hoću na more [sm=smiley36.gif] Odabrali smo kauč, u srijedu idemo uplatit [sm=bravo.gif], muž je počeo škicat dječji namještaj [sm=smiley1.gif] samoinicijativno i ulazit u dućane s dječjim stvarima, samo gleda, al kako je bio protiv kupovanja prije nego beba dođe, to je skroz ok za početak, u 9. mjesecu nakon spuštanja stropa i slaganja kuhinje, nema više labavo. Put do sestre po krevetić+robicu+sve što ima, onda inventura da vidim što mi fali tako da nabavim do poroda.
|
|
|
|