Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (31.7.2015 9:55:23)
|
katy jer gotovo konacno?[sm=smiley1.gif] bumbi ja sam tu pricu sa grudnjacima relativno lako rjesila, meni su najveci problem te spavacice/pidzame....zapravo nemam te donje dijelove pidzame na koje namjeravam nositi majice koje sam kupila....ne mogu naci nista normlano.... imam ih kuci puno, ali kako su oni meni dnevna obleka za po kuci svi su neki sa tu i tamo flekom, rupicom, iznoseni, predebeli....nemam nista kako bi moja mama rekla "pristojno".....u svaki shopping koji odem obavezno to trazim po svim trgovinama ali nista...obicno su mi ili premali ili je pasica jako nisko pa i sjeda mi tocno na rez, a pocena iskustvom znam da mi to nece odgovarati, taman da nekim slucajem i rodim prirodno..... nasla sam u lidlu odlicne lagane pamucne trudnicke hlace/donji dio trenerke koje mislim da bi mi mogle posluziti u tu svrhu, ali sam, na zalost, kupila samo jedne...nisam znala hoce li mi odgovarati, a kada sam skuzila da su super vise ih nije bilo [sm=smiley13.gif] a od kupnje spavacica sam odustala....uzela sam jednu, ali bez kopcanja naprijed....a imam jos od poroda sa Em neke dvije koje sam nosila tada i vise nikada pa ce posluziti za sam porod i za jutranje pregleda nakon poroda - jedine situacije u kojima bas moram imati spavacicu..... ostalo mi je za kupiti jos pelene, bocice, dudice, mrezice za pupak i te sitnice....za mene one uloske za poslje poroda i jednokratne gacice....i tako...nista veliko...stalno kontam da mi je mozda malo rano....a mozda i nije....ne znam... i mm mora oprati konstrukciju od kolica!!!e sada kada sam se sjetila, ne gine mu ovaj vikend! pranje robice, dekica i ostalog stalno odgađam....ali mozda bi i ja mogla to ranije, sada kada zatopli iduci tjedan, da i to skinem sa dnevnog reda..... inace, danas uzivam od ranog ujutro, vani je jesen, moje omiljeno godisnje doba [sm=bravo.gif]sve mi mirisi na dane kada se Em rodila (12.09.)....., na nase setnje i sve ono prekrasno kada prvi put imas malu bebu....bas sam sjedila jutros na terasi i svega se prisjecala...bas sam sretna sto nam druga cura dolazi manje-vise u isto vrijeme.....
|
|
|
|