hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.8.2015 13:02:21)
|
Bok cure, vrucina, a jos vise boravak kod svekaca mi ubija volju za tipkanjem. Jos mi se razbio mobitel pa pisem sa starog koji je spor i ima manji ekran. Sunshine, skroz te razumijem za legnut pod klimom da te nitko nista ne pita...ja bi najradije da nikog ne vidim. moji svekci danju otvore sve a po noci zatvore!!!! MM je poludio pa ih sad tjera da obrnu logiku, pa se sad cude da bolje spavaju kad po noci otvore... Onda sveki ..,, puna izjava da meni ne mozebit vruce jer su trudnice zimogrozne i da meni pasu vrucine klasicna izjava da moram jest bar za dvoje.... i kao to su mudrosti od starine...,aaaaaa onda se uzbrojala da ce ona navavljat stvari za bebu jer ko ce drugi pa su MM i svekac rekli da be laprda i nek se ne mjesa pa se malo primirila sad glumim da sam jako umorna nakon rucka, pa cu se tusirat i s MM otic negdje uf, sad sam malo istresla dusu, jos koji dan, pa selimo kod mojih budemo se oko 20. vjerojatno zaletili do Zg, ja radi uzv, muz radi radova (spustanje stropa) pa cemo onda jos na more na tjedan dana napravili smo dosta posla pred odlazak na put, narucili kauc i izabrali elemente za kuhinju vi ste vidim ok, osim vrucina-bljak, bebice nam svima napreduju sto se tice poroda, ja moram na carski, pa nemam sta razmisljat, sta mi je-tu mi je znam da me ceka dug oporavak zato u 9. mjesecu prvo budem odledila zamrzivac, a onda nakuhala sto cuda za odmrzavanje mozda mi mama kratko uleti, al ja ne volim ovisit o nikome nego se drzim one, uzdaj se u se i u svije kljuse pa cu probat pripremit se sto bolje s klopom tako da muz ne mora svaki dan riskirat da nas otruje eksperimentiranjem [sm=jezicek.gif] mm je izludio s usisavanjem [sm=jezicek.gif] pa je kupio onog robota da si malo skrati muke[sm=jezicek.gif] i na kraju nisam kupila novi kupaci jer stanem u jedan lanjski dvodjelni-cice malo cure, al ne strasno kaze muz da mi stoji bolje nego lani a uz vecu skembu mi guza izgleda minijaturno [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|