Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.8.2015 9:44:10)
|
katy dobro dosla natrag![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bas si nam falila! [sm=smiley1.gif] ako te ista tjesi i moje je ljetovanje bilo isto takvo, kada sam dosla kuci jednostavno sam osjetila olaksanje...prevruce je bilo zadnjih mjesec dana za uzivanje u bilo cemu! vidim vi privodite pripreme kraju [sm=smiley20.gif] uh....morala bi ja, ali sve nesto odugovlacim ovih par zadnjih stvari.... ostalo mi je jos oprati robicu i obaviti jedan veci shopping....i to je to, a ovisno sta mi sutra gin. kaze na pregledu tu je i pakiranje kofera za rodiliste, za svaki slucaj, da sam mirna..... ne znam, 19.10. mi se realno cini dosta daleko, jos dva mjeseca....ali, ne znam zasto, imam neki osjecaj da necu docekati termin, valjda zato sto mi je stomak tako tezak i jos nisko pa stalno dolje osjecam neki pristisak.... mislim da je Bumbi ranije pitala, a i mene zanima, kako stojite sa sexom? jer prakticira jos netko?[sm=smiley36.gif] mi nismo od kako sam ostala trudna, u samom me startu bolilo i bilo me strah, onda je gin. ubrzo rekla da ne smijemo i to je to....nisam se bunila, nije ni mm, tako nam je bilo i u prvoj trudnoci.... ali, iskreno, zadnjih mjesec dana mi se vratila zelja i volja, i ja bi, vjerujem da ni mm ne bi imao nista protiv, samo eto, ne znamo jer smijemo uopce pokusati....planiram sutra pitati gin. ako mi kaze da je cura ipak malo otisla gore.... i da, jos nesto, cudno mi je, zadnjih mjesec-dva pocela sam na gornjem dijelu tijela postepeno dobivati one male smeđe bradavice [sm=zmeden.gif] cijeli zvot sam imala par jako sitnih na vratu, jednu ispod pazduha i jednu sa unutranje strane bedara....nisu mi puno smetale iako sam planirala na ovom porodiljnom rijesiti se toga ako bude bilo vremena....ali evo sada malo-malo pa skuzim novu...prvo ispod desne cice, pa na stomaku, pa na vratu, ramenu...male su, ne smetaju ali ne kuzim od kuda sada od jednom.... u prvoj trudnoci nista slicno [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|