Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.8.2015 10:40:46)
|
o boze Atina, ti stvarno nemas srece![sm=smiley13.gif] ajde drzim fige, vidim ti nam definitvno donosis prvu jesensku bebu, navijam da bude sve ok![sm=smiley20.gif] hipo bravo za tvoju [sm=duda.gif]fino je narasla.....a za majstore....ne znam sta bi ti rekla....covjek se na sve navikne, meni su moji mozak iscjedili ovo ljeto ali se isplatilo, Em stvarno uziva u sobi! luce super da je rocaks dobro prosao, mi smo u velikim pripremama - 12.09 je D dana - slavimo 3. rockas [sm=smiley1.gif] kod mene su kuci rodendani uvijek bili posebni tak da mi Em pravimo spektakl vec 3. godinu [sm=smiley36.gif] kada ju stavimo spavati vecer prije pirimo balone i ukrasimo cijelu kucu, na sred prizemlja stavimo poklon pokrijemo ga i stavimo masnu, trudimo se oboje uzeti slobodni dan pa kada se probudi zajedno ju uzmemo u krevet, cestitamo, onda ju odvedemo dolje i uzivamo kako ona uziva u balonima i poklonima i onda dvije zurke - jedna bakma i djedovima i jedna sa malim prijateljima - torte, pokloni....ono, bas si damo truda [sm=smiley1.gif]meni je to bas super [sm=smiley1.gif] naravno, i ja lose spavam, stalno se budim, piskim pa natrag u krevet.... jucer mi je bio i dosta tezak dan, navacer opet malo grcevi, ali najveci mi je problem sto me rez sve vise boli [sm=smiley13.gif] i dalje imam osjecaj da bi trebala roditi za tjedan-dva, a ne za malo manje od 2 mjeseca...jako mi je tezak stomak i opcenito mi sve tesko pada..... nemogu docekati da mi mama i tata dodu sa mora da mi malo pomognu, barem dva puta tjedno da uzmu Em poslijepodne i odvedu je negdje...ja jednostvano vise ne mogu hodati po parkovima [sm=smiley13.gif]u petak sam mislila da mogu i skoro su mi suze curile dok smo se vracale kuci - rez boli, moram piskiti pa bole i mjehur, jajnici...a ona trckara, hoce tu- tamo....uzas....zao mi je i nje i sebe [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|