Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (21.8.2015 11:39:33)
|
ej cure...sada sam pola zivota i dva sata vremena izgubila na Bambi web shopu kupujuci jedne jedine papuce za Em!!![sm=zz_banghead.gif]evo upravo sam se od muke isplakala, i inace imam kratak fitlj, a to plus trudnicka histerija me dotuklo... prvo me zezala registracija, pa mi nece proci Master jedno sto puta, pa pricaj sa ljudima iz dvije sluzbe za korisnike...dakle....odustala bi 10 puta, da Em nije zapela za neke papuce sa gljivicama koje su stari model i ima ih samo u web shopu....to su nam papuce za vrtic pa joj ugadam jer zelim da jedva ceka vrtic i veseli mu se, prvi put krece sada 1.9. pa sam zabrinuta kako ce sve to prihvatiti... i eto, morala sam si otici jednu zapaliti na terasu jer bi nervni slom dobila....pusim trenutno cca. 3-4 dnevno... prije prve trudnoce pusila sma oko kutiju, ona u trudnoci prestala i kada sam rodila pocela ponovno, ali drasticno manje, oko 6-7 dnevno....planirala sam u ovoj trudnoci prestati definitivno, ali nikako...stalno "vucem" te dvije ujutro uz kavu, jednu navecer kada stavim Em spavati i sve utihne za relaksaciju i tak, jedna se zalomi nekada po potrebi.... bocika vidim tebi uopce nije lako, super sto se nisi uz sve to propusila, ja bi sigurno....poznato mi je to sto pricas...vani trudnocu, pa ni onu tesku, uopce ne dozivljavaju...gledala sam dokumentarac o jednoj nasoj zeni koja zivi u Norveskoj i koja se na porod sama odvezla biciklom! isto, nikakvo bolovanje, ni pred kraj.... ja ne mogu zamisliti da moram raditi u ovom stanju.... inace sinoc sam imala bas jake grceve, taman sam oko 20h trebala kupati Em i uhvatilo me, bas ono...kao da cu dobiti [sm=hudicek1.gif], jako sam se uplasila....posalal Em da mi donese magneziji, popila jednu dozu, zakopala se na kauc i moja me cura drzala za ruku jedno pola sata dok se nije bol smanjila....pa me je i tjesila, kaze "ne bini mama, kada seka izade van nece vise boliti" [sm=smiley27.gif] uh, sada sam pogledala na sat, skoro podne a rucak nisam ni pocela! gibam!
|
|
|
|