Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.7.2015 9:26:36)
|
hipo sjecam se tog rashladivanja tusiranejm iz prve trudnoce...milina...ali sa djetetom od 2,5 godine tesko da mogu na tusiranje kada mi to treba, a onda kasnije jednostavno odustanem [sm=smiley13.gif] vec sam spominjala kako se sa nostalgijom prisjecam prve trudnoce i "komfora" koji sam onda imala a sada mi je luksuz.... zato, moram priznati, iako smo razmisljali o trecem djetetu ako ovo uspjem roditi prirodno mislim da nista do toga...imam godinica pa bi na trece morali krenuti dok su ovo dvoje jos mali, a sa dvoje ne znam kako bi u trudnoci.... mislim, naravno, moze se to, evo Bumbi je tu, ceka trece i puno manje kuka od mene koja cekam drugo....ali ja sam valjda takva, pomalo ili potpuno razmazena i tu nema pomoci [sm=smiley36.gif] dogovorili se, na more idemo iduci vikend, evo cekam mm da dode pa cemo na brzinu u neki shopping, da si ja uzmem jos par stvari, a i da pogledam sandalice za Em u Bambiju, krenula su snizenja, pa dok se ne razgrabe brojevi... a kada smo kod toga, od 1.7. 50 posto popusta u Alpini (oni imaju i Bambi), mi uletili prvi dan i super prosli, bilo svih brojeva - kupila za Em Bambi visoke fancy cipele za jesen za 250 kn - jesenas su bile preko 500, a biti ce sigurno toliko opet za 2-3 mjeseca....i mm si uzeo njihove patike, za samo 170kn! cure koje gravitiraju Osijeku, bolje otici u Alpinu u Mercatoru (da radi jos, ja sam mislila da ne)....vec izbor.....
|
|
|
|