noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (4.3.2015 16:35:28)
|
ja već davno prestala vjerovat u boga. smatram da bi svijet bio pravedniji, puuuuno pravedniji kad bi bog postojao. ovako, vjerujem samo u izreku "ne čini drugima što ne želiš ni sebi" i nastojim biti dobra i pomoći onima kojima mogu. to je moja vjera. [sm=smiley1.gif] perlice, super za lijep TSH. [sm=bravo.gif] posudiš mi ga? [sm=smiley36.gif] žao mi za svekca. i moj se bori sa svim i svačim, jedan rak prošao, drugi došao, sad posljedice itd. užas. želim vam da se puno svi volite, razumijete i da svaki dan vidite nešto lijepo i pozitivno. jednostavno to je život i moramo se svi naučiti nositi s nevoljama kojih nikad dosta. [sm=smiley13.gif] ali hraBra si i samo tako naprijed, koliko god nekad izgledalo preteško... hipo, je li šef odgovorio? chrna, je li sve drugo ok.? jer nekako mi se čini da si prenervozna za samo problem oko trudnoće. kao da te još neke stvari muče... buba, simptomiće na sunce, ajde!!! [sm=smiley1.gif] maliandeo, baš bezveze za ciste. kako su tako nastaLe? imaju li i one veze sa stresom ili? [sm=smiley13.gif] curke, uživajte... ja vam nekam kaj pisati osim da mi sluz počinje nekako ljepljivo... za koji dan možda uslijedi i O. samo nek ne bude predugo do gospodične. baš joj se veselim ovaj put!!!! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|