noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (4.3.2015 21:57:07)
|
daxy, ja sam nejapanac, a dokt. mi je rekla da vjerojatno isto do kraja života, rijetki su oni koji prekinu terapiju, jer terapija nije liječenje i izlječenje, već stalna potpora. kužiš, nema potpore, ode sve u vjetar.... tajci, vidi daxyn graf, i njoj prošla O stigla tek iza 21.dana. samo vi odakcijajte, štetit neće! [sm=bravo.gif] hipo, super što si mirna nakon sendanja. znači da si napravila ispravnu stvar. [sm=bravo.gif] bubolina, aj ne benavi, već si mogla piškiti!!![sm=hudicek.gif][sm=love.gif] šalim se. ti napravi test kad budeš htjela, ne obaziri se na nas nestrpljive radoznale babe. [sm=smiley36.gif] kužim te, i ja sam uvijek za koj dan čekanja jer me živciraju lažne nade. mada, kod tebe je grafić njam-njam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a požurujemo te jer želimo dobre vibre i za naše trbuščiće... ček samo dok počnemo ove naše mrve s inseminacije jurcat da odu na betu koj dan ranije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] perlice, u travnju moram na boc-boc, premda mi je endica rekla da kako povećavamo sada dozu, a se ne opterećujem za [sm=nosecka.gif]jer bi bilo sve ok., samo da u slučaju da ostanem trudna, da se odmah javim endici. barbika, dobar G puno znači. tako da je i to jedan koračić bliže cilju. [sm=smiley1.gif] tinky, želim ti da nas (i sebe[sm=smiley36.gif]) razveseliš ujutro!!! [sm=bravo.gif] ali mislim da tu nije ništa upitno [sm=smiley36.gif] ja večeras bila na vježbama, 1.put nakon glupe k., i mogu reći da sam osjetila na nekim vježbicama još čari tog uratka tako da sam morala ful laganim tempom... idem sad večerati, glaaaaadnaaaaaa sammmmmmmmmm!!!! ugodni snovi svima!!!
|
|
|
|