lidac0605 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (5.3.2015 14:51:03)
|
Hm,Noema,ovak ti to otprilike ide pri meni kad sam doma-ujutro najmanjeg odvezem u vrtić,dvoje ih ide ujutro u školu,jedno je uvijek u suprotnom turnusu,dođem iz vrtića,kavica i laptop(tu vec imam cca pol sata),najedem se,odvježbam 20-30 min,dalje za kućanskim obavezama,kuhanje ručka,pegla itd,kad klinci dođu doma jedemo,oko 4 idem u vrtić,vratim se,do navečer sam na raspolaganju za zadaće,igranje,adolescentske rasprave,onds kupam juniora,večera,u 10 ih steram spat,kćer mi inače balanduje do 1 u noći na svojim gadgetima,al već je prevelika da bi joj ja zapovijedala,zatvori se u svoju sobu(buksu kak ja velim [sm=jezicek.gif])i ne znaš jel opće živa...i kad oni pozaspu imam još fore do cca pol 12,onda idem spat... Kad radim cijeli dan onda najosnovnije i vrtić obavi muž(on inače radi 1 tj ujutro,jedan popodne),kad idem u noćnu,onda kaj napravim do 5 napravim,u 6 već idem radit...a iz noćne mi je najgore,ne mogu se skoncentrirat na niš,samo se razvlačim po kući i ne uspijem napravit ni pol toga. Sve imam u određeno vrijeme,već mi je reko muž da bu se moral i on počet predbilježavat za sex [sm=jezicek.gif] u moj raspored,al nas je puno i drukčije ne funkcioniramo.Npr.na vratima kupaone isto imamo raspored kad je ko na redu za kupanje i kolko minuta... Ma moja djeca su već velika,osim ovog najmanjeg,sad je i lakše s njima nego kad su bili mali
|
|
|
|