noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 12:33:10)
|
hipo, i dalje si naša zvijezda pa ću se tebi prvoj obratiti [sm=smiley36.gif] dakle, marulju do ovulacije, ako sam te dobro shvatila. ok. hvala za pojašnjenja. [sm=smiley1.gif] ti sad imaš sva pava svijeta spavati otkad dokad hoćeš [sm=smiley36.gif] molim lijepo, pa ako kao [sm=nosecka.gif] ne izguštaš sve što ti se u određenom trenutku gušta, kad ćeš?!? e, ste rekli nekome već? hipićććććć, ti mi daješ snagu i nadu da će sve i s nama ostalim trudilicama čekalicama biti dobro!!! [sm=bravo.gif] lidac, tm je bome nadrapao [sm=smiley36.gif] uživaj!!! perlice, katkad zvučiš jako strogo da te se uplašimo. a znam da ti to dobrih namjera, ali onaj tko te ne zna, sigurno osjeti strahić. uglavnom, slažem se s tobom da treba slušat doktore. ipak oni znaju malo više od nas običnih smrtnika. [sm=smiley36.gif] a tvoj i snjeguljicin graf se nekako poklopio ovaj mj. sad je gore, sad je dole, pa opet gore.... želim vam objema da iz tako čudnovatog grafa se izrodi čudo u obliku [sm=rozacrtici.gif] chrna, ajd odguglaj tu [sm=hudicek1.gif] i u nove pobjede! štrumfeta, kao što rekoh, radi kako ti je dr.savjetovao... inače bi se mogla gristi jednog dana! sretno! maliandeo, daxy, perlice, neka ste bolje, budite i još bolje! buba, meni tempice fušane ko i tvoje stalno - čini mi se. rijetko koj dan uspijem kako treba - ali onda je to opet u neskladu sa svim onim dotad izmjerenim. šta ću, miceku pripisujem te zasluge. [sm=smiley36.gif] tajci draga, nek ti brzo prođu muke. možda ti je imunitet pao, a možda, možda... jako ti želim, nedolazak gospođe.... i, da, hipo, imala sam ciklus bez O taman ciklus prije onog kvazidobitnog. nadam se da je ovaj ciklus bez O samo posljedica kiretaže. da me neće srediti sad svako toliko takav nekakav. snjeguljice, tebi marulja čini veću sluz? pitanje možda blesavo: je li to ujedno i znak da si plodna? mislim, možeš li maruljom povećati plodnost i izazvati ovulaciju ako je inače O htjela preskočiti ciklus? evo, curke. nadam se da sam se svima uspjela obratiti. ja večeras odoh na druženje sa svojim sekama. baš se radujem tome jer se ne viđamo prečesto, a i kad se vidimo, onda imamo male kreštavce oko sebe. p.s. jedna seka, ona koja je išla na AIH, nažalost je dobila [sm=hudicek1.gif]. i sad navijamo za idući. hipo, odmah sam joj tebe spomenula kao utjehu i nadu [sm=bravo.gif]
|
|
|
|