RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (13.3.2015 16:42:35)

hipo, draga, ovo je sad samo pečatić na [sm=duda.gif]!!![sm=bravo.gif] baš mi je drago, baš si zaslužila!!! naravno, iskreno priznajem, pomalo ti i zavidim [sm=smiley1.gif], ali totalno znam da si se načekala, namučila i da nemam prava glasa [sm=smiley36.gif]uživaj, draga, uživaj i veseli se!!! [sm=bravo.gif]

daxy i perlice, vi u paru bolesjikave, hoćete li i [sm=modricrtici.gif] na sunce u paru?!? [sm=smiley36.gif] bilo bi lijepo!!! vikend je pa ćete imati vremena malo se odmoriti i ozdraviti!!! grijte se s mužićima [sm=smiley1.gif]

lidac, potpisuem tvoju želju za sve nas da se pridružimo našoj hipici!!! [sm=bravo.gif]

snjeguljice, bome ti je grafić pisaća mašina. nadam se da će nas lijepo iznenaditi na kraju [sm=smiley1.gif]

tajci
, hoćeš li skoro opet pišnuti testić? držim ti prste za [sm=rozacrtici.gif]

buba, maliandeo, chrna, vilic, barbika, štrumfeta [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

moj auto: danas sam se opskrbila vrkutom, maruljom, piskavicom, sokom od cikle i ananasaom.[sm=smiley36.gif] što prvo da počnem piti, što predlažete?
a tempica...hmm... prvi put je mjerim, 36.1 [sm=zmeden.gif] ali nekako mi je bilo čudno to kako sam mjerila. kao da sam krivo držala u ustima. i onda sam išla u wc, popiti eutiroks, došla u krevet i opet mjerila. 36.5. šta kažete, što da pišem u graf???
p.s. jedva čekam svoju predragu [sm=hudicek1.gif]. prištevi se nakotili, pa valjda će i ona brzo. NADAM SE!! a to što nije bilo O, mogu pripisati prošlim događajima, jelda?!?

Tajci66 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (13.3.2015 17:48:57)

Ne znam kad cu opet radit test [sm=zmeden.gif]. Dosta lise se osjecam, samo bi spavala i bole me leda. Ne znam ni sama sta mi je. Vadila sam krv i sve je ok, nesto malo ukazuje na virozu neku, al meni to traje malo predugo za virozu [sm=zmeden.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (13.3.2015 20:56:42)

tajci, kad su ti počeli ti simptomi takvog lošeg osjećanja?

Tajci66 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (13.3.2015 22:17:03)

Proslu srijedu mi je pocela prehlada, grlo, nos i tako to, a nekih par dana unazad se lose osjecam. Umor, spava mi se preko dana...

štrumfeta1 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (13.3.2015 23:29:51)

Dobra vecer cure
Hipo pa to je super,tako mi je drago[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja san malo u bedu,imam ciste pms simptome..ni ne nadam se previse..
Folletto,žao mi je zbog testa,bit ce bolje [sm=smiley1.gif]
Cure drage,docekat cemo i mi[sm=rozacrtici.gif]
Laku noc,satrala me smjena popodnevna

mali andeo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 5:42:45)

Jutro curice...
Hipo betabti je ko cukorek[sm=smiley36.gif]
Uzivaj u svom blazenom stanju...
Perlice i daxy cure brzo ozdravite...
Strumfeta nema predaje sve dok ne procuris..a to se nebude dogodilo...
Mene prek jucer bolelo gore nek ovulacija...a danas i jucer grci ko dacu svaki tren dobiti..
sanjala sam da sam dobila mengu...toliko tuge,ali sta drugo se mogu nadati...
Pitale ste me dal sam bolje spavala... jeste isla sam nekih pola sata ranije u krevet i eto promjene u mom grafu[sm=smiley1.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 7:02:53)

Jutro.

hipo jako sam sretna zbog tebe. A nisam ni sumnjala u betu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

perlice kako si mi?

Meni je danas malo bolje. [sm=smiley1.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 7:05:08)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] hipo - 11.03. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Tajci66 - 12.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] štrumfeta1 - 16.03. [image]http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sighing-and-waiting/smileys-sighing-and-waiting-509975.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica55 - 18.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] madeline - 19.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Snjeguljica_83 - 19.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] noemaa - 21.03. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Vilić zuba - 22.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 23.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tina24 - 23.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] sandra84 - 24.03.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] irchy85 - 27.03.

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 7:05:42)

Naši grafovi:

buba m - graf [sm=pikapoka2.gif]
daxy - graf [sm=pikapoka2.gif]
folletto - graf [sm=pikapoka2.gif]
hipo - graf [sm=pikapoka2.gif]
irchy85 - graf [sm=pikapoka2.gif]
mali andeo - graf [sm=pikapoka2.gif]
noema - graf [sm=pikapoka2.gif]
perlica55 - graf [sm=pikapoka2.gif]
Snjeguljica_83 - graf [sm=pikapoka2.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 7:22:35)

Dobro jutro drage moje [sm=smiley1.gif]
Ja jutros htjela malo duže spavati ali malecki mi ne da, non stop skače oko mene i po meni... Evo i malo kasnije sam izmjerila tempicu... Di ste curke? Ja sam jutros doma, radim poslijepodne...

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 7:54:22)

daxy drago mi je da si boje, oporavi mi se do kraja

strumfeta, nema predaje!

foletto vidim graf [sm=smiley19.gif] nadam se da ne boli

vidim da su u modi neki cik-cak grafovi

ja pisnula hcg cackalicu nakon dokazane bete i jedva se vidi al se vidi
[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif]: ovo je svim negativnim testovima

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 8:32:34)

Jutro![sm=smiley1.gif]

Hipo, lako tako ići pišati po HCG-u kad znaš da ćeš popišati drugu crticu![sm=jezicek.gif] Lijepo izgleda, je li tako?[sm=smiley2.gif]

Daxy
, drago mi je što si bolje, i fizički i psihički![sm=smiley1.gif]

Ovaj moj graf je tako bezvezan. [sm=smiley22.gif] Ne mogu mu se načuditi....[sm=zardeva.gif]
Smiješna teorija MM: to su blizanci: jednom pripada 36,5, a drugom 36,6![sm=jezicek.gif]

štrumfeta1 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 8:49:23)

Jutro cure
Intuicija me ne vara,jutros pisnila -
sta mislite,mogu li prestat s utrogestanima

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 8:58:05)

strumfeta moj ti je savjet da 16.03. vadis betu
meni je danas 17. dan poslije inseminacihe i jedva se vidi druga crta a jucer je beta bila 156

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:04:19)

Štrumfeta, kad ćeš imati vremena odi na forum Rode,
potpomognuta oplodnja, pa tema nakon transfera...
Malo pročitaj iskustva drugih žena koje su u postupcima..
Ti me "ne poznajes" virtualno, ali zbilja mrzim davanje lažne nade,
bljuje mi se.... Međutim žene pišu iskustva gdje je beta preko
200/300 testovi su negativni... Evo hipo ima troznamenkastu
betu i jedva vidljivu crtu...
Hajde se u MPO vodama nemojte zajebavati, nego slušajte kaj vam
MPO G veli... Sigurno ti je dr. P reko kad da napraviš betu i tako uradi,
ne možeš pitati nas na forumu dal da prekineš s terapijom [sm=zmeden.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:07:33)

album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=29738
ne znam je li radi li radi link
u album sam stavila sliku testa, vidis kako je bljedunjava i anemicna crta

perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:15:16)

Jutro cure [sm=smiley1.gif]
Hipo, sigurno je fino vidjeti [sm=modricrtici.gif], super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Daxy, nos mi je začepljen, al sam bolje neg juče... Sinoć uzela Lupocet
pred spavanje, i u komadu 8 sati spavala... Danas sam avion [sm=smiley36.gif]
Mali andeo, nadam se da ti menga neće doć dok koristiš terapiju, ma nikako
u 2015. [sm=smiley1.gif]
Folletto, jako mi je žao [sm=smiley19.gif] drži se..

Jutros me boli desni jajnik, nije jako al me nervira [sm=hudicek1.gif]
Trbuh još ne kuha, al sam živčana i mislim da je prvi simptom prokletnice
tu... Nek me pusti na miru, barem još danas i sutra, pa nek krene idući
tjedan...

štrumfeta1 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:25:36)

Ma znam perlice,sorry al eto malo sam razocarana,a puna mi je kapa i tableta i vaginaleta i nuspojava i svega
Ne uspjevan vidit sliku
Danas mi je dan nikakav ,bas san cmoljava neka

chrna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:31:46)

daxy možeš me brisati sa liste ovog mjeseca, vještica je stigla sa stilom, nikada do sada nije bila tako obilna i bolna. (ne boli jako, ali s obzirom da me nikad nije nikaj ni boljelo, sad osjećam da boli)

Al osjećam se odlično! Jedva čekam drugu inseminaciju...... Idemo u nove radne pobjede [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Danas sam noćna, tako da sad odmorko ;)

daxy, perlice nadam se da ste bolje danas.

lidac0605 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:37:29)

Dobro jutro,curke!

Neki je bljakav dan,nit sunca nit kiše [sm=smiley11.gif]...

Moja [sm=hudicek1.gif] je došla danas ujutro,točno po PSu [sm=smiley36.gif]...Od srijede sam prava trudilica [sm=smiley20.gif],jadan MM sad je nadrapao,hahaha...

Jako mi je drago Hipo zbog tebe,još jednom...baš sam jučer gledala na TLCu onu emisiju o IVFu,pa su išli na inseminaciju,došlo je do trudnoće,žena je imala doduše malo nisku betu-10,i nakon 2 dana joj je pala na 8,a ja se sjetila odma naše trudničice Hipo [sm=smiley1.gif]

Uživate u vikendu,ja sutra radim cijeli dan [sm=smiley26.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 9:56:00)

štrumfeta slažem se s curama. Čekaj betu,pa napravi kako ti je gin rekao.

hipo zbog toga ja ne volim rano radit testove. Uvik postoji sumnja da je negativan,a trudnoća postoji.
I ja [sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif] svim minusima. [sm=smiley36.gif]

chrnasuper za [sm=hudicek1.gif]! [sm=bravo.gif]

lidac sretno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 11:16:22)

noema
- vrkutu sam pila od kraja menge do pojave vještice i tako 6 mjeseci
- marulju sam pila 3x1 veliku šalicu od vještice do + na LH trakici
- ciklu papam stalno
- ananas nakon potvrđene O (pravi, ne sok ili kompot, preradom se svi nama potrebni sastojci izgube!!!)
- piskavicu nisam probala

Za O, ne znam, ponadala sam se da ti je onaj skok bio radi nje, vidim da se nije zadržalo gore, moguće da će ti još kasnit ali vidim da više nemaš iscjetka, ili si ga stala upisivat? a možda i preskoči. Ti si već imala nedavno jedan ciklus bez O?

tajci žao mi je što te to sve muči, nadam se da ćeš nam živnut. Ovo je prva zima di sam prošla bez viroza bilo kakvih, valjda ću izdržat još do proljeća, mislim da mogu zahvalit što sam dva puta mrknula po kuru ampula od matične mliječi. 200 kn dođe pakiranje, 10 ampula forte, nakon toga sam pila kapsule, koje su dosta jeftinjie i ima ih za mjesec dana.
Malo mi je u jednom trenu apetit bio podivljao [sm=smiley36.gif] al sam zdrava a inače sam sklona bilo čemu što hara i napada dišne puteve.
To sam bila počela pit u 12. mjesecu jer sam čitala da se preporuča 3 mjeseca prije IVF-a da je dobro za kvalitetu jajnih stanica.

štrumfeta žao mi je što si tako raspoložena, nadam se da vještica neće doć. Jesi zvala kliniku i pitala što oni misle? nemoj na svoju ruku prekidat s terapijom, pitaj njih. Žao mi je što ne vidiš sliku. Jako je ta crtica anemična, u živo se ne vidi ništa bolje.
a vidiš da nisam jedina, perlica kaže da ima cura s još debljom betom i skroz nekativnim testom.
grlim te, drži mi se!!!![sm=smiley31.gif]

mali andeonek si se malo bolje naspavala, nadam se da će ti obaveze i ritam dozvolit da i dalje bolje i više spavaš.

daxy i perlica drago mi je da ste mi bolje s tim prehladama!!!

buba meni su skoro sve vikend temperature fušane, skoro nikad se ne bi digla u običajeno vrijeme [sm=smiley36.gif]

snjeguljice ma zašto bezvezan, baš je pravilan u toj svojoj čudnosti [sm=smiley1.gif] teorija TM mi se jako sviđa!

chrna nek je došla [sm=hudicek1.gif] drago mi je kad je već morala, da se rješiš što prije, žao mi je što te boli [sm=smiley13.gif] Kad počinješ s klomićima sutra il u ponedjeljak?

lidac super za [sm=hudicek1.gif] jadan ti muž, niti ne zna koji si mu maraton priredila [sm=smiley36.gif]

ja sam sinoć zaspala oko 9:15 [sm=jezicek.gif] nisam čula u 23 h alarm za dufiće pa me muž budio, ko klada sam spavala [sm=smiley36.gif]
imam nakuhane hrane pun frižider pa ću se ovaj vikend poštedit kuhanja, lagano ću pospremit stan bez pretjerivanja, nekako mi se ne da.
Došla mi recenzija, pa idem preradit članak, lakše mi je doma, dok mi nitko ne zvrca po glavi ko u uredu.
Uživajte u vikendu, nadam se da će se pokazat sunce!

noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 12:33:10)

hipo, i dalje si naša zvijezda pa ću se tebi prvoj obratiti [sm=smiley36.gif] dakle, marulju do ovulacije, ako sam te dobro shvatila. ok. hvala za pojašnjenja. [sm=smiley1.gif] ti sad imaš sva pava svijeta spavati otkad dokad hoćeš [sm=smiley36.gif] molim lijepo, pa ako kao [sm=nosecka.gif] ne izguštaš sve što ti se u određenom trenutku gušta, kad ćeš?!? e, ste rekli nekome već? hipićććććć, ti mi daješ snagu i nadu da će sve i s nama ostalim trudilicama čekalicama biti dobro!!! [sm=bravo.gif]

lidac, tm je bome nadrapao [sm=smiley36.gif] uživaj!!!

perlice, katkad zvučiš jako strogo da te se uplašimo. a znam da ti to dobrih namjera, ali onaj tko te ne zna, sigurno osjeti strahić. uglavnom, slažem se s tobom da treba slušat doktore. ipak oni znaju malo više od nas običnih smrtnika. [sm=smiley36.gif] a tvoj i snjeguljicin graf se nekako poklopio ovaj mj. sad je gore, sad je dole, pa opet gore.... želim vam objema da iz tako čudnovatog grafa se izrodi čudo u obliku [sm=rozacrtici.gif]

chrna, ajd odguglaj tu [sm=hudicek1.gif] i u nove pobjede!

štrumfeta, kao što rekoh, radi kako ti je dr.savjetovao... inače bi se mogla gristi jednog dana! sretno!

maliandeo, daxy, perlice, neka ste bolje, budite i još bolje!

buba, meni tempice fušane ko i tvoje stalno - čini mi se. rijetko koj dan uspijem kako treba - ali onda je to opet u neskladu sa svim onim dotad izmjerenim. šta ću, miceku pripisujem te zasluge. [sm=smiley36.gif]

tajci
draga, nek ti brzo prođu muke. možda ti je imunitet pao, a možda, možda... jako ti želim, nedolazak gospođe....

i, da, hipo, imala sam ciklus bez O taman ciklus prije onog kvazidobitnog. nadam se da je ovaj ciklus bez O samo posljedica kiretaže. da me neće srediti sad svako toliko takav nekakav.

snjeguljice, tebi marulja čini veću sluz? pitanje možda blesavo: je li to ujedno i znak da si plodna? mislim, možeš li maruljom povećati plodnost i izazvati ovulaciju ako je inače O htjela preskočiti ciklus?

evo, curke. nadam se da sam se svima uspjela obratiti. ja večeras odoh na druženje sa svojim sekama. baš se radujem tome jer se ne viđamo prečesto, a i kad se vidimo, onda imamo male kreštavce oko sebe. p.s. jedna seka, ona koja je išla na AIH, nažalost je dobila [sm=hudicek1.gif]. i sad navijamo za idući. hipo, odmah sam joj tebe spomenula kao utjehu i nadu [sm=bravo.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 12:34:12)

i, p.s. hipo, graf ti je preeeeeeeedivaaaaaaaaan!!!! neka ti takva bude i trudnoća i porod!!! i, da, želim ti blizance!!! [sm=zz_twins.gif][sm=zz_wink.png]

hipo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (14.3.2015 13:18:29)

noema žao mi je radi seke, na jednom drugom forumu znam još 3 cure koje su baš ovaj mjesec uspjele kao i ja u drugom AIH-u!
Nadam se da će tvojoj seki i chrnoj upaliti slijedeći AIH!
Jedna od ove tri koje su trudne se zove isto Sunshine kao i naša Sunshine [sm=smiley1.gif]
Izgleda da taj nick nosi sreću [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>