Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (16.3.2015 6:57:33)
|
Jutro, djevojčice![sm=smiley1.gif] Kako je tmurno kod nas....[sm=smiley13.gif] Daxy, neka pregled urodi nekim pametnim zaključkom! Perlice, opet [sm=hudicek1.gif] Žao mi je...[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif] Noema, znam točno gdje si jučer bila![sm=smiley36.gif] Haha, mjesto za rekreaciju...[sm=jezicek.gif] Lijepo je tamo, savršeno, samo bude gužva, naročito vikendom. Mi radije volimo malo osamljenija mjesta....[sm=smiley1.gif] Marulja mi je povećala sluz za duplo, stvarno sam zadovoljna. Pila sam tri šalice dnevno, dok sam prije godinu dana samo jednu. Možda je zato i djelovalo jer sam pila kako i stoji na kutiji. Što se tiče O i marulje, kako ćeš znati kada prestati piti..hm... Pila sam od 5 DC do 12 DC jer znam kad otprilike ovuliram i nadam se da je to dovoljno. Ovaj put sam prestala piti na vrijeme. Prestaneš piti malo prije, nije nužno da forsiraš baš do dana O. Jedino ako koristiš LH trakice pa možeš sa sigurnošću odrediti kad nastupa O.... Štrumfeta, neka beta bude velika![sm=bravo.gif] Hipo, spremi toplomjer, pametna ideja. Mrvica je tu, ne ide nikamo![sm=smiley1.gif] A sad o mom malom fići! [sm=zz_tongue.png] Bio je ustrajan u svojoj ludosti, da bi na kraju skroz pukao i odlučio se kamo želi. Bar danas. Vjerujem da će sutra promijeniti smjer jer će shvatiti da je ušao u jednosmjernu ulicu![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|