noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (16.3.2015 17:46:28)
|
buba, pa taj dan onda upišeš W ako ti je bilo oboje, jer ipak je bilo. ne mora cijeli dan biti W. snjeguljice, ajmeeee... prelijepa tempica. ovaj put je dobitan!!! [sm=bravo.gif] sutra odmah kad upalim komp, škicam tvoju temp, ali obećavajuće je definitvno!!! [sm=bravo.gif] daxy, to su super vijesti[sm=bravo.gif] ti moraš biti sljedeća u nizu [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif] tajci, ma joj, baš blllll. ali ne kloni, to je novi početak za idući ciklus koji može biti dobitan!!! [sm=smiley1.gif] hipo, samo ti trči pi-pi. i samo ti propuštaj liftove. blažena [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif] barbika, i ja na kraju zaključujem da je marulja nekako komlicirana.... budem i ja samo na vrkuti [sm=smiley1.gif] perlice, žao mi je radi [sm=hudicek1.gif] bolje da je meni došla, a tebe preskočila na 9 mj,. kad ti krećeš u MPO? chrna, mali andeo i sve ostale [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ja danas nisam stigla mjeriti tempicu, micek me preduhitrio. ma dobro, budem sutra, velike promjene sigurno nema.
|
|
|
|