noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (15.3.2015 14:40:34)
|
hipo, ma samo opušteno. znaš kako se kaže... treća sreća. snjeguljica, ja, e- ti si treća sreća ovdje!!! sve ti je jasno [sm=smiley20.gif] bit će sve dobro. vidi kako ti se tempica lijepo drži. reci, imaš li kakvih simptoma sada? kad ćeš zvati G da se naručiš? zaboravila si napisati, jeste li razmišljali kad ćete i kome prvome reći? pretpostavljam da čekate potvrdu G.... i, da, samo ti ostani s nama, bez tebe ne bi bilo isto. ali kad dođe vrijeme, protegni papke i na onaj forum višeg stupnja [sm=smiley36.gif]ipak će ti dobro doći tamošnji savjeti i saznanja. [sm=smiley1.gif] cure, što kažete na irchyn graf? šta nije trebao označit O? ja sam se pomirila da moje O nema ovaj mjesec, nadam se da neće biti ultra dug ciklus pa da tek nadolazi. malo mi je čudno budući da mi je G 6.3. rekla: "Vaše tijelo se sprema na novi ciklus." htjela bih da što prije dođe!!!! Grrrr. Perlice, daj mi svoju, ja tebi dam ovo nedolaženje. [sm=smiley36.gif] štrumfeta, nek ti bude super beta sutra!javi nam obavezno [sm=bravo.gif] daxy draga, ozdravi i uživaj u svojoj drugoj strasti [sm=bravo.gif] i nadam se da će ti G reći da je sve ok., ili ak i je nešto, da je bezazleno i totalno rješivo. snjeguljice, ajme, tebe ne napušta ovaj čudograf (kao ni daxy, uostalom). nek donesu lijepa čuda!!! [sm=bravo.gif] chrna, zovi i neka te brzo pozovu. [sm=smiley1.gif] maliandeo, sretan rođendan, nek ti se ispune sve drage želje, posebno ona oko male [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] mi danas bili u jednoj šumici s malenim gdje se ljudi dođu rekreirat, odmarat i sl. baš je uživao, a i mi smo. sad čekamo da se zbudi pa u drugu turu! i, da...poludio je za čitanjem slova i brojki!!! tak da sa svoje dvije godine već zna neka slova i brojke. svaka tablica auta mu je magnet. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|