noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (25.3.2015 21:27:29)
|
cure moje, dobra večer! danas me satro dan. kišurina, s posla jurim po djetešce u jaslice, kiša, promočile mi čizme jer nama je grad čim padne malo kiše idealan za plivanje. onda jurit na seminar. dosadan seminar. izgubljeno vrijeme. jedva se utopljavam sad uz kavu (od cikorije, ne kofein) i čokoladu. [sm=smiley1.gif] da vas iskmentiram sad [sm=smiley1.gif] vilic dobro primjećuje, zašto hipić ne blebećeš o sebi? i meni bi bilo drago malo osjetiti trudničkog zračenja [sm=smiley36.gif] vilic, zašto idete privatno? drugdje se puno čeka ili? pa meni je logično da baš privatnici rade i subotom [sm=zmeden.gif]ajd, držim ti prste da je takO!!! jeste se uspjeli ti i tm dogovoriti? buba, nadam se da će ti se ostvariti željica ovaj mjesec [sm=smiley1.gif] ako ovaj put kopiraš od hipo, i maternica vam isto radi, onda bi moglo biti obećavajuće [sm=smiley36.gif] a snovi su ti ludi, ali mislim da nitko ne može nadamšiti moje snove. prije par godina sanjala sam da mi je dečko sanader!!! ful me šmekao i čekao me dok sam ja kupovala odjeću, tj. isprobavala u kabini, on je stajao ispred da vidi kako mi paše i koliko će morati platiti. [sm=smiley36.gif] perlice, ni ja ne kontam ono baš, ali nekad i nije potrebno kontati baš sve. ne umaraj mozak! [sm=smiley1.gif] samo ti laganini s akcijanjem, vjerujem da ti O tek stiže, ali čisto da vas ne iznenadi. [sm=smiley36.gif] chrna, baš super za odlično osoblje. nek ti je sa srećom [sm=smiley1.gif] sandra, baš mi je žao. ajde, odboluj pa u kratki odmor od akcijanja, a nakon toga ponovno u nove pobjede. nek ti idući mjesec bude dobitan!!! tina, nek ti tempica ostane gore da nam budeš treća [sm=nosecka.gif] (uz hipo i bubu obavezno!!!) irchy, i ti također, nisam te zaboravila. želim ti da sutra tempica opet kraasno poskoči u visine.... daxyć, nemoj mi reć da ti je gđa M trajala samo tri dana[sm=zmeden.gif] snjeguljice, ajd ti sredi te mediće i osvoji nagradicu [sm=bravo.gif] tajci draga, kako si ti? barbika, štrumfeta? ja još samo mjesec dana čekanja. i koj danić više. bude brzo prošlo. e, da, briši me hipo od G. išla sam se naručiti, ali kažu da će me pregledati tek nakon 2. M, dakle tek u svibnju. svima želim laku noć i ugodne snove!!! (i sebi. sinoć sam sanjala da sek aopet nije trudna - bil aje na dr.inseminaciji prošli tj.[sm=smiley13.gif]). pusaaaaaaaa!!!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|