lidac0605 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (26.3.2015 8:56:00)
|
Ola,djevojke [sm=kava.gif] Hipo,super da imaš simptomčića,jedva čekam da čujemo jel si 2u1 ili 3u1 [sm=smiley36.gif] Irchy i Buba,nadam se da [sm=hudicek1.gif] neće doć!BUBICE,SREEETAN ROĆKAAAAS [sm=darilo.gif],da slijedeći dočekaš sa članom više!!! Daxy,Noema,Mali anđeo,Snjeguljice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],kaj ima kod vas? Chrna,držim fige za uspješan drugi pokušaj,da bude beta veeeeelika za 2 tjedna [sm=bravo.gif] Dakle,samo da napomenem da već imam muscul fiber od silnog akcijanja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],već sam se odvikla od tolke akcije,dok sam bila na pilulama smo bili ko dva penzića [sm=jezicek.gif],moj libido 0 bodova...a sad mi sve čudno,"dolje" mi se vratila neka crvenija,zdravija boja,sve mi nekak mokrasto(na pillsevima je bilo sve suho),al nekih simptoma za ovulaciju ne mogu pronać na sebi [sm=zmeden.gif]tu i tamo neki grčići ko pred mengu koji dođu i odu,sekret-iskreno ne znam jel moj ili ostaci muževog doprinosa,evo čak sam krenula mjerit bazalnu,kaj nisam nikad,a za to pak mora proć neko vrijeme da bi se kaj vidlo... Da pitam vas stručnjakinje za BBT-kolko je to mjerenje pouzdano,ak ne mjerim svaki dan u isto vrijeme,tipa prekjučer sam mjerila u 8 bila je 36,8,jučer u 5(kad sam se morala dić na posao)-36,3,danas sam se prvi put zbudila u pol 7,bila je 36,6,nastavila spavat,izmjerila u 8 bila je 36,8,a nisam se dizala ni niš [sm=zmeden.gif].dajte me malo prosvijetlite,nisam ja to nikad do sad pratila...i kaj je sa danima(kao danas) kad radim noćnu??[sm=torta.gif]
|
|
|
|