Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (26.3.2015 12:25:57)
|
Drage moje, Snjeguljica nikad nije imala bolji pregled! Žena je svjetska, prava psihologica i stručnjakinja! [sm=bravo.gif] Došla sam odmah na red, nije bilo nikoga.[sm=smiley1.gif] Kad sam sjela prvo se predstavila i rekla da je u vodama za sterilitet, a prije svega da se opustim u cijelom tom procesu pravljenja bebe. Krenula je s amamnezom. Sve je nalaze pomno pregledala, upisala, saslušala me, postavljala pitanja, upisivala i pri tome sve komentirala naglas. Svi nalazi su uredni, a kad je vidjela da nedostaje nalaz progesterona, rekla je da ga idem vaditi 21 DC (bez obzira koji DC bude O). Ujedno želi da vadim TSH, već kad me bodu.[sm=jezicek.gif] Praćenje BT je zastarjela metoda i nije se dobro samo u to pouzdati. [sm=smiley22.gif]A kad je vidjela da su mi neuspješnu T gledali samo na temelju pada bete, nije bila zadovoljna. Kao radi se o mlađim kolegama koji to nisu dobro izveli i samo su me bezveze mučili. Na današnji 8 DC: endić 6 mm, vodeći folikul na desnom jajniku veličine 9 mm[sm=smiley1.gif] Uzela me na F-metriju. Idući put dolazim u ponedjeljak, 30.3. (to je 12 DC). [sm=smiley1.gif] Dolazit ću svaka dva dana, imati tempirane odnose, kad ona kaže. Evo, već smo dobili domaću zadaću za nedjelju. Prije toga ne treba, ne treba ništa forsirati, ali me za nedjelju zamolila da imamo odnos. [sm=jezicek.gif] Od blighted ovuma je ostala neka nakupina, ostaci trudnoće, tako je to nazvala pa je mislila da su me previše ostrugali na kiretaži; čudila se kad je čula da kiretaže nije bilo. Misli da to neće predstavljati problem. Ranica nije problem, samo treba redovno raditi PAPA test. Ako u par navrata ne dođe do T. uz tempirane odnose, ići ću na HSG. Rekla je da se za klomifene ne brinem jer ima vremena da dođem do njih. Samo polako….[sm=smiley1.gif] Zadovoljna sam što sam napokon otišla zadovoljna iz ordinacije. Nisam mogla niti zamisliti ovakav pregled, suosjećajan i stručan. (pa čak ni neki privatnici, za bilo koje područje, nisu ovakvi!)[sm=zz_skip.gif]
|
|
|
|