mali andeo -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (28.3.2015 9:54:49)
|
jutro curke [sm=smiley36.gif] evo me kratko , svoje žohare sam poslala malo van na sunce ,ja idem na brzka malo pospremit kuću , da poslije mogu s njima uživati[sm=smiley36.gif] buba grafić ti je ko cukorek ,samo tak nek nastavi [sm=bravo.gif] ima neki sirup od šljive mislim ,to je moja seka davala malenoj za kakicu.. a joj ,mišek mali...kaj njih sve ljuti [sm=smiley13.gif] hipo odmaraj ,kaj da ti drugo kažem... bilo je noći kad sam pročitala knjiga i knjiga ,jer mi san nije htio na oči... slatke muke [sm=smiley36.gif] uživaj u njima [sm=smiley36.gif]znam da to zvuči ludo.. ali mislim da sam mogla više uživati u prvoj trudnoći,jer sam bila sama... kroz drugu budem morala prolaziti s svojom žoharicom [sm=smiley36.gif] jučer je stavljam spavati ,mazi ona moju bušu , pa je ljubi i veli mi mala ,mama di je moja tia ,kad će već jednom van ...? a jenom sam joj objasnila da unutra bude rasla njena seka.. i ona sad to čeka svaki dan ...[sm=smiley1.gif] luordess u potpunosti te shvaćam ... štrumfeta ajd nek ona pada ..[sm=bravo.gif] curke idem brzo nekaj radit[sm=kuza.gif]i ,pa uživati... budite mi dobro[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|