perlica55 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (29.3.2015 14:22:07)
|
Dan curke [sm=smiley1.gif] Pišete o ludim poslodavcima i još luđim G koje si daju za pravo, nekom uskratiti bolovanje... Užas, posebno ak je posao naporan a G je ženska osoba... Ja bi ju prijavila .... Lourdess, idemo skoro u Cito na zadnje i konačne konzultacije... Budem javila kad i što [sm=smiley1.gif] Žao mi je kaj te G nije poslala da riješiš ožiljak, ak i 1% sumnja da bi mogao ometati začeće [sm=smiley13.gif] Čitajući RR, ne mogu se oteti dojmu da neki G odugovlače s onim kaj je neminovno... Sad opet ovisi kolko se kome "žuri" dobiti [sm=duda.gif], al bi u najmanju ruku bilo fer od pojedinih G da vele ja ne znam, evo odi specijalisti, il odi po drugo mišljenje... Štede na uputnicama, receptima, bolovanjima, brljaju nebuloze, a neke stvari su vrlo jasne... Ak su odnosi redoviti, ak je ciklus redovit, a bebe nema, na žalost, problem postoji... Pa hajmo ga pronaći, ne?! Jer godile lete i vjerujem da bi bilo užasno probuditi se jednog dana u 40+ i lupati glavom o zid, koji klinac nisam......
|
|
|
|