Vilić zuba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (30.3.2015 18:32:13)
|
Pozdrav zenice, evo prosao i moj rtg HSG. Moram priznat da nije bilo bas najugodnije ali i da sam se priremila na gore. Meni osobno je bio najnepodnosljiviji dio namjestanja svega toga u mene. Kontrast me zabolio, ali kazem pripremila sam se na puno vecu bol a i jako kratko traje pa se brzo zaboravi. Ovo sarafljenje i namjestanje i kasnije skidanje.... UF! Jednom rukom sam stisnula sipku od nogare, drugom sam se prvo drzala za nos (pitaj boga zasto, bio je isturen, imala sam se cega primit), al onda su mi rekli da moram disat kroz nos i usta, pa sam lovila rukom bradu, cicu... Bilo sta samo da mi ruka nije slobodna, da imam nesto za stisnut. [sm=smiley36.gif] (lako mi se sad cerekat) Ono sta se desavalo u pozadini svega toga a ja od straha nisam stigla u tom trenu razmisljat su svi koji su u tom trenu bili oko mene. Gin, dvije sestre, radiologinja... Svi su bili super. Gin mi je objasnila sve sta ce radit i kad ce radit, dolazila mi do glave, tjesila me, rekla mi neke stvari koje su mi tek kasnije dosle do glave pa sam se malo rascmoljila kad je sve bilo gotovo. Topli, pristupacni, ne ono pretjerano ljubazni da izgleda kao u nekoj sapunici, nego bas onako odmjereno kako je meni i odgovaralo. Bili su super kad je kontrast prosao (prohodna) svi su mi motirali i vikali iz one sobicice i odmah su isli javit MM-u koji je vani cekao. Radiologinja i gin kazu DA ciljanom akcijanju nakon HSG-a, kazu i dapace. Sutra sam kod MPO gin pa cu cut i trece misljenje. Ziva sam, drago mi je da je gotovo i najvaznije- da je nalaz dobar. Isla odmah u 11h na posao..evo i do 20h radim danas. Nemam nikakve bolove, malo roskastog kontrasta mi je izaslo. Ako koga jos sta zanima nek me pita. Pranje rodnice iznutra.... to nisam nigdi procitala prije, isto nije najugodnija stvar na svijetu brr brrr brrrić.. Gin mi je rekla da obavezno sutra idem na UZV, ako ne kod MPO da nek slobodno njoj dodjem naredna dva dana na folikulometriju.. Dala mi je i neki mix tableta za poboljsanje spermiograma (nemam sad uza se al ako ko hoce prepisem mu veceras). hipo draga, divno li je to sta ti sad proziljavas, bas mi je drago i ispunjava me pomisao na tebe i uspjesan AIH i tvoju mrvicu [sm=smiley27.gif] buba sta si ova temperatura umislja?! snjeguljice pratimo se u dan, meni je danas 11 dc, bas me zanima koje cu brojkice ja sutra dobit na 12dc. Nek nam je sretno! [sm=bravo.gif] tina drzim sve palceve stisnute da sve bude u redu [sm=smiley31.gif] ma bit ce! daxy di si?
|
|
|
|