noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (28.3.2015 21:15:29)
|
tina, čestitaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] buba, rekla sam min. 3 [sm=nosecka.gif] svaki mjesec, pa izvoli, draga, ti si treća!!!! [sm=smiley20.gif][sm=metulj.gif] perlice, ja ću se nadati za tebe, a ti samo akcijaj ko do sad [sm=smiley1.gif] hipo, trudnice, jesi provirila već na koji trudnički forum da pokupiš svježe info o ovimranim trudničkim danima? ili čekaš pon? ajd, bit će sve dobro [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] irchy, prava si pozitiva, tako treba.... bude ovaj ciklus već!!! [sm=bravo.gif] chrna, i ja ti želim da slijediš stope hipice naše[sm=smiley1.gif] tajci, kako si nam ti? prošla sexona, iščekivanje sada? oš dati datum? daxy, ti? barbika? snjeguljice, prekrasan nam dan danas, jelda? papucice, ajd odi na kontrolu, operaciju, što god, ne igraj se sa zdravljem!!!! lourdess, eto te!!! baš sam se pitala već dugo di si nam... za dva mjeseca, dakle, obje ima da imamo [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley36.gif] mali andeo, jesi se nauživala danas sa svojima? ajd, želim ti da tiica mala brzo pokaže [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley1.gif] mi danas uživali puno na zraku, gđa [sm=hudicek1.gif] prolazi, tako da još samo jedan mjesec suzdržavanja [sm=smiley1.gif] bude brzo prošlo. ovaj mjesec je pun rođendana (mm, ja, nećak, seka, kuma) i štinjače (hormoni, nuklearna) tako da će proć brže nego mi izgleda. i onda svibanjjjjjjjjjjjjjjj [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|