Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 20:16:12
|
|
|
|
sandra84
|
Cao curke...ja evo na poslu..drugi dan nakon aiha osjecam zatezanje a od ultrica sam se pocela puhat..mimam stomak kao da sam u 4 mj. trudnoce . :-) Pomalo vas pratim i ne stignem sve citat i vatat...preko moba sam jer mi komp opet u strajku. perlice ti mene maknula sa liste za 4 mj. ;-)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 20:58:41
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, nutella čestitke na bebici. Perlica nadam se da će svi nalazi biti uredni i da će sve biti uredu Snjeguljice nadam se da će grlobolja brzo proći. Mene kad grlo boli ja špinjuem šečer i pije čaja Vilic samo vi akcijajte i bit će Moja nikak da stigne i već me nervira jer svi su simptomi tu. Nisam mislila sa će mi stvarno dufići regulirati ciklus na 28 dana al izgleda da hoće. Jedva ćekam da dobijem jer sam napuhan ako balon i svi prištići su mi poiskakali.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 22:58:26
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: Barbika86 - 07.04. noemaa - 17.04. mali andeo - 17.04. lidac0605 - 18.04. Snjeguljica_83 - 19.04. daxy - 20.04. Tajci66 - 20.04. Vilić zuba - 20.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 22:59:19
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 7:56:07
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, evo kavica ustajteeee Barbika kada si prestala s Dufićima??? Ja bi dobila dan/dva dana nakon prestanka terapije, al je G reko da može kasniti 7 dana... Ak mora stići, nek stigne kak bi mogli u akciju Sandra, vidiš da nisam za vođenje liste... Ne znam kud si mi pobjegla, idem sada pronaći datum...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 7:58:47
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: Barbika86 - 07.04. noemaa - 17.04. mali andeo - 17.04. lidac0605 - 18.04. Snjeguljica_83 - 19.04. daxy - 20.04. Tajci66 - 20.04. Vilić zuba - 20.04. sandra84 - 23.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 8:36:02
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Jutreko sandra nek bude uspjesan aih! tri dana manje u odbrojvanju do bete chrna di si ti? jel stigla ? Jedva cekam vikend ljudi moji, slobodna subota, kronicno sam umorna zadnja dva tjedna. Uf sta bi mi dobro dosao neki porodiljni u zivotu
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 8:47:31
|
|
|
|
hipo
|
buba može kebab nutella tako mi je drago da si nam se javila!¨ Žao mi je što ste morali ostati u bolnici, ali glavno da je sada sve ok i da ste dobro! Čestitam na malom Luki i nek mu bude dug, bezbrižan i sretan žvot! I hvala tebi na lijepim željama! sandra drži mi se. barbika, baš te gnjavi, kada si prestala piti dufiće? vilić sad će skoro tvoj porodiljni još malo! noema, snjeguljice di ste, nema vas na jutarnjem raportu
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 8:51:10
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 21.04. hormoni štitnjače perlica i dragi biljezi za HEP i HIV perlica krvna grupa i Rh faktor SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami TRAVANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 27.04. endokrinolog noema gin perlica endokrinolog Čekamo nalaze: TRAVANJ snjeguljica DANAS 9.04. TSH i progesteron SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ sandra prvi AIH čekamo betu daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna čeka treći AIH SVIBANJ/LIPANJ vilić zuba ide na prvi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 9:07:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutroooooooo! Hipo tu sam imala sam puno posla ovo jutro. Evo, sad laganini... Nutella čestitke na malom Luki! Mazi tu mirišljavu štrucu! E. je dobro, muku mučimo s tim atop. dermatitisom, ali dobro je, držimo ga za uzde i ne damo se! Vilić potpis ti je prekrasan! Lidac mislim da sve ovdje čeznemo porodiljni da se odmorimo od posla, a onda dok budemo na porodiljnom, jedva ćemo čekati početi raditi, ahahaaa! Sandra AIH je iza tebe, sad uživaj!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 10:03:19
|
|
|
|
daxy
|
Dobar vam dan,cure. Evo mene nazad! Živa i zdrava,malo deblja nego kad sam otišla. Nisam vas čitala,budem sada. Nadam se da ima koja dobra vijest. Falile ste mi. Idem sad čitat šta ste mi radile,pisale,....
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 10:20:14
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Dobar vam dan,cure. Evo mene nazad! Živa i zdrava,malo deblja nego kad sam otišla. Vratio se daksić ćevapčić! Debljaju lepinje, nema šta!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 10:38:49
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, dobro nam došla natrag
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 11:59:13
|
|
|
|
noemaa
|
Cure, dobar dan, brzinski vas samo pozdravljam s malog predaha na poslu! daxy, welcome. hipić, odgovorim ti popodne na pp. kiss
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 12:00:55
|
|
|
|
noemaa
|
ups, opet mi ff pomaknuo o, tako da je dan za dobit gđu 20.4. eto, lijep datum!!! za listu, naravno
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 12:32:07
|
|
|
|
sandra84
|
Hvala cure na podrsci i same znate koliko to znaci :-) Perlice vodi ti listu i dalje..tko bi nas sve i popamtija. vilic vidim da si ti svoj aih prebacila za sljedeci mjesec...zelim ti da uspije hipo evo drzim se...jos osjecam dolje pritisak pogotovo kad duze stojim na nogama..i stomak mi je napuhan vjerovatno ultrici.. kako si ti, jesi li dobila jos koju blagodat simptoma trudnoce? Jel ti se jede nesto posebno? :-) Snjeguljice hvala...jedva cekam betu..trudim se ne mislit i ne osluskivat previse al to je opet jace od mene daxi dobrodosla :-)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 17:10:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Evo mojih nalaza. TSH 2,70 mIU/L (ref. vrijednosti 0,07-4,2) progesteron 62,1 nmol/L (ref. vrijednosti za luteinsku fazu 5,3-86) Nešto stoji pod "opaska" kod jedne i druge stavke, a to je: ECLIA-cOBASe601 Nema vas ni za lijek danas, pa gdje ste?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 18:54:47
|
|
|
|
Barbika86
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. Hej curke, zadnje dufiće popila u nedjelju, al pijem i dalje vrkutu. Ma već mi je crvenkasti iscjedak krenuto tak da mislim da će već sutra ujutro krenuti kak treba. Nažalost akcija tek za tri tjedna jer MM stiže sutra a ja ću imati , a ide na teren u pon i vraća se 29.04. Tak da ćemo i ovaj mesec zaobići O. Ne nadam se dok se on skroz ne vrati s terena. Daxy drago mi je da se nam se vratila :) Perlice i Chrna žao mi je zbog . Brzo nek prođe i u nove pobjede Sve vas puno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 20:17:29
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice uredan nalaz Barbika, a kaj možeš, glupi teren vas zeza... Kad stignete, budite u akciji, nikad se ne zna... Imam viška energije, odoh trčkarati s MM malo.... Noooć curke...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 9.4.2015 22:14:19
|
|
|
|
noemaa
|
perlice, ti i tm trčite zajedno? to mi je odlično!!!! barbika, hoće biti češće kući nakon tog 29.? onda u akciju i nema da zeza bebica - mora se ulogoriti u tvom šatoru snjeguljice, jesi pitala koga stručnog da ti objasni tu opasku? i, ti si bila rekla da ti se sluz na marulji povećala, jedla? meni ništa, čak ko da se smanjila. moguće? sandra, vilic, chrna, daxyć, hipić, bubić tajci, di si nam ti??? odoh sad na kauč malo odmoriti... pa na
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 10.4.2015 5:21:55
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro.. Napokon kraj tjedna.... Nutella cestitam na bebici... Sad se samo mmazite i pazite... Sandra neka bude velika beta ...sretno... Daxy dobro dosla natrag... Ovih dana sam preko moba , pa kolko stignem... Moja tempica je postojana...kak malo spavam i nikako jos dobro drzi... Vidjet cemo uskoro rezultat...Nadamo se 😘
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 10.4.2015 6:56:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, MM je istraživao na netu vezano uz tu opasku. Ma to je upravo ono što sam i pretpostavila - metoda analize. Glupo je što su to staqvili i u red gdje je TSH i u red gdje je PROG pa ispada big deal. Marulja mi je malo pojačala sluz. Nije to ne znam koliko puno, ali jest neka pomoć. Nije mi smanjila, kao što je to učinila vrkuta. Jesi si istraživala po forumima dal je kojoj smanjila sluz? Kad sam ja istražviala, nailazila sam samo na pozitivna iskustva. Uredan je nalaz, ali ipak idem danas kod svoje dr. op. prakse da vidimo što ćemo s tim TSH-om koji je porastao... Nadam se da ću je uspjeti nagovoriti da me opet onako mailom naruči kod endo, ako ne, samo nek mi da uputnicu pa ću se lako naručiti. Barbika, žao mi je što ćete morati propustiti O i što ti muža nema, ali neka se vrati s terena što prije, da se bacite na posao!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 10.4.2015 8:40:14
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Noema, da, MM i ja povremeno trčimo zajedno... Doduše, po mom ritmu, al ne smeta... Sinoć 4 km Pokušaj kombinirati Vrkutu/Marulju, možda pojača sluz.. Ak se ne varam, Pinky je bila presušila uz Marulju Snjeguljice, javi kaj dr. veli... Daxy, kaj radiš s FF Mali andeo, kada planiraš pipi???? Sretnooo Barbika, jel stigla ??? Nema ni chrne??? Pozdrav curke, idem raditi malo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!