Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 13:15:15
|
|
|
|
hipo
|
sandra mene su nešto sitno bockali, i koji dan poslije O tj. inseminacije, bockaju me nekad i sad, negdje tamo di su oni, šta točno bocka ne znam. Mi smo morali u akciju tu večer i sutra ujutro. Nisu me gledali na uzv prije postupka, na dan štoperice zadnji UZV (ponedjeljak), AIH je bio u srijedu. Probaj ne kalkulirat puno i razmišljat, šta je tu je, pokrijte s akcijom i probaj nekako si ispunit vrijeme do bete da što manje sebe izluđuješ. Nakon zadnjeg AIH-a tjedan dana me sve nešto žuljalo i boluckalo, onda tjedan dana apsolutno ništa.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 13:47:27
|
|
|
|
Anoniman
|
pozz
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 13:49:00
|
|
|
|
Anoniman
|
pozz,zadnju menstruaciju sam imala 16.3 kontracepciju koristim zadnje 4 god. ali ovaj mjesec nisam,zanima me kad najranije mogu radit test ? inače imam svakih 28 dana radi kontracepcije mi je u dan točna ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 14:46:32
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: Barbika86 - 07.04. perlica55 - 07.04. Snjeguljica_83 - 16.04. mali andeo - 17.04. lidac0605 - 18.04. daxy - 20.04. Tajci66 - 20.04. sandra84 - 23.04. noemaa - 24.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 14:47:15
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 14:58:23
|
|
|
|
perlica55
|
Sandra, sada mi je jako žao kaj sam išta pisala.. Glupo mi je sada da se zbog mene uzrujavaš, to mi nije bila namjera, pisala sam iskreno i od srca Stavila sam se u tvoju kožu i mislim si kak bi meni bilo.. Možda previše vjerujemo dr , pa eto da znaš za ubuduće.. U MPO vodama 2+2 nije 4, ma što MPO G govorili o tom.. Internet je pun istinitih životnih MPO priča, koje su na žalost jaako ružno završile, nemarom MPO G... Anoniman, piški test na dan kada očekuješ mengu... Sretnooo Daxy, fališ mi... Gibam domeka, uživajte cure
< Poruku je uredio perlica55 -- 7.4.2015 14:59:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 15:03:21
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ snjeguljica SUTRA 8.04. TSH i progesteron noema 21.04. hormoni štitnjače SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami TRAVANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 27.04. endokrinolog noema gin perlica endokrinolog Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ sandra prvi AIH čekamo betu vilić zuba ide na prvi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna čeka dogovor za dalje
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 15:08:17
|
|
|
|
sandra84
|
perlice nisi me uzrujala :)...nemoj se brinut...svjesno sam isla i znam da ce sve bit ok...mora jedino me brine sad sto me boli ljevi jajnik al to je valjda dobar znak, znak da se dogada ovulacija...i inace me ponekad zna bolit al ne svaki mjesec u prirodnom ciklusu... samo ti iznosi svoje razmisljanje meni to ne smeta ja volim cut sve strane...prvi put mi je i "ucim" se i ja
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 15:53:58
|
|
|
|
Anoniman
|
onda radim test u nedjelju ... kako se mjenja ime na ringeraji,glupo mi je pisat pod anonimno ali dosta frendica mi zna nick,a nebi htjela da mi čitaju,hvala sretno nam svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 17:05:55
|
|
|
|
chrna
|
Ej curke, evo i mene! sandra sretno i nadam se da će ti prvi aih bit dobitan ;) hipo uspijela sam ih dobiti na telefon, prestala pit duphaston još jučer isto ko i folnu, sad čekam i onda ih opet moram zvat, rekla sestra da će se ponoviti 3 klomifena dnevno, al ja imam u planu otići do klinike i pitat dr dal možda smijem 4 klomifena dnevno pit?? Neznam sva sam si nekak šuč muč, glupo se osjećam, baš sam si bila pozitivna ovaj mjesec i onda banana. Za 7 mjmjesec sam naručena za lijekove za ivf u to me brine, pogotovo kad mi je dr rekao da je velika mogućnost hiperstimulacije jajnika, neznam kaj da si mislim?? Da sad stanem glupo mi, nemam pojma. Nemojte se curke ljutit na mene al baš sam bljuf volje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 17:20:44
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Drage zenice, samo da sa zakasnjenjem ceatitam Uskrs svima koji slave. Citam i javim vam se cim stignem, jutris sam bila na UZVu, mali sam zbunjena. Javim i datum, vidim da sam zaboravila, al samo jos danas zelim ciljano odakcijat pa da se ne zacopram. Mislim na vas i jedva se cekam vratit u rutinu. Ovo putovanje za blagdane, strka, dugo putovanje u malo vremena.. izbacilo me iz takta.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 17:27:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vilić zuba, ne znamo ništa kako je prošao UZV danas... Napiši nam... Akcijaj do mile volje! Tko ti brani! Perlice ili Daxy, stavite mi 19.4. na listi....
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 19:57:11
|
|
|
|
perlica55
|
Vilic nakon O čekamo izvještaj, detaljan Chrna, ne znam dal u KBC-u umjesto Klomifena nude Frmaru, navodno su folikuli bolje kvalitete neg na Klomifenu... Sretnoo .... Snjeguljice, na idućoj strani bude netko promijenio datum... Sretnoo s pikanjem sutra... Nek nalazi budu odlični Gdje je Noema danas???? Obavila trening, jedva stojim na nogama tipkamo sutra...
< Poruku je uredio perlica55 -- 7.4.2015 19:58:15 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 20:25:17
|
|
|
|
noemaa
|
evo me cure, evo me perlice cijeli dan okolo, prvo na poslu pa u šetnji s malenimi sad sjela da vas pozdravim. mob mi nešto štekao pa nisam mogla ni s njega. uglavnom, lijep, ali hlaaaaadaaaan dan. ja sam još u zimskoj jakni, a vi? perlice, ti trening malo ti se produljio ciklus a digitalci su ja kupila zadnji galijev, super je! snjeguljice, držim prste za nalaze! grafić ti je lijepi za sad! vilic, kako je prošao uzv? nadam se da je sve bilo školski sandra, sretno na aihu! chrna, samo polako. volja nam se u svakom ciklusu mijenja, ali bitno je da se gura i ide naprijed. lidac, kak je klinac? tko je s njim doma kad je bolestan? hipo, samo se ti veseli svojim simptomima jer to je najbolji dokaz da trudnoća ide po planu mali andeo, želim ti da se nešto fino kuha
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 7.4.2015 20:35:48
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, evo da se i ja javim. Nikak da vam nešto napišem. Danas ko da me netko prebio. I treba mi GO od Uskrsa i zlo mij e više od kolača,šunki i jaja. Meni je još nije stigla la bude. Malo mi se izgleda pomakao ciklus od dufića. Chrna nadam se da će sljedeći put biti . Samo hrabro naprijed. Vilic kak je prošao UZV? Lodach super što su ti jajnici u normali i što su se brzo vratili u funkciju nakon kontracepcije Hypo i Daxy kak ste vi? perlice uzmi trakice ako misliš da će ti trebati, meni je G rekla da nije još potrebno da mjerim BT/ koristim trakice, pa ja pratim sluz i za sada uspjevam pratiti O. Curke nadam se da će ovo tmurno vrijeme što prije proći jer me deprimira i ništ mi se ne da.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 6:26:06
|
|
|
|
noemaa
|
jutro, curkee!!! ja se zbudila s grloboljom. i sad miksam čaj od kadulje. blblblblb.... i onda na blebetanje na posao. uf, ne znam kako ću
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 6:27:33
|
|
|
|
noemaa
|
p.s. ff mi promijenio datum gospodične u 17.4. pa samo da znate za listu
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 7:17:46
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Perlice drago mi je da ti je Lutealna izgurala do 12 Dpo i to bez Dufica! Barbika, a ja bi da ti ipak ne dodje Hvala na pitanju, prezivljavam, umorna sam, muka stalno, zatvor, nadutost, sve čari imam Nije da se zalim, samo odgovaram na pitanje Na poslu sam ok do 12-13h, onda bi se zakeljila za stol i spavala Pregledala sam sve grafice, doruckovala, sad mogu ic radit
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 8:18:22
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Noćas stigla moja ... Hipo nemoj se umoriti puno Snjeguljice sretno s nalazima... Ostale pozdrav
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 8:24:54
|
|
|
|
perlica55
|
.
< Poruku je uredio perlica55 -- 8.4.2015 8:25:29 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 8:54:18
|
|
|
|
hipo
|
perlice žao mi je radi glupače vilić zuba di si ti nestala?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:01:34
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Budna sam od 5:30, već imam izvađenu ampulu krvi (doslovno sam bila u kabini 15 sekundi) i evo me na poslu... Dobro sam se prošetala na hladnoći, još usput kupila nešto za ručak... Perlice miša mu... Žao mi je, šaljem zagrljaj! Nadam se da te ne boli jako..... Daxy javi se, fališ nam!!! Nalaz će biti sutra od 14-14:30, ako ne stignem uzeti ga u tom periodu, onda u petak od 11-14:30.... Mislim da ću sutra ići po njega, barem ću poslati MM. Kako bude.... Pita me teta na šalteru imam li dopunsko, a kad sam rekla da nemam, ukucala me u komp da vidi je li moja dijagnoza oslobođena plaćanja. Država me posvuda poštedjela na ime dijagnoze.... Tragikomično.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:13:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Perlice,žao mi je radi ... Noema,danas je oko malo bolje,još uvijek je crveno,samo manje pa je i danas ostal doma jer ja idem u noćnu pa je sa mnom.Inače,imam sreće da nije baš često nekaj bolestan otkad smo izvadili mandule prije 1,5 god-do toga bil pod anginom bar 20 dana u mjesecu,svaki mjesec-a kad je bolestan se nekak skrpamo pa ga malo pričuva baka,koja je s nama u dvorištu,al je sirota bolesna(2 infarkta,dijabetes,operirano srce)pa nije baš više sposobna za klince,a i kćer mi je od pomoći u tim situacijama-zna mu izmjerit temp,dat lijek itd.A i sad i nije više neki problem,već je on veliki-5 god,pa nije tak komplicirano ko kad su mali... Vidim sve smo krenule gurat datume tam pred 20.4. Hipice-baš te zamišljam tam iza 13 h na poslu kak jedva gledaš ,meni je to bio jedan od prvih simptoma trudnoće u mojim trudnoćama,i prije pozitivnog testa,mogla sam zaspat di god i kad god zadnji put(još nisam ni znala da sam trudna),mm i ja smo stavljali dečkima laminat u sobu i veli on idem ja dole po soka,vrati se on a ja sjedim na podu,naslonjena na zid i spavam ko da je ponoć nisam ni čula da je došel Ostale djevojke big Kad će nam Daxy doć
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:21:43
|
|
|
|
perlica55
|
Tnx cure Malo kuha trbuh, za sada niš strašno... Idući tjedan MM i ja idemo vaditi zadnje nalaze, biljege na HEP i HIV, uz to ja moram KG i Rh faktor.. Mislim da je to zadnje u moru nalaza kaj nam treba za MPO
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!