Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:24:57
|
|
|
|
hipo
|
perlice sretno s vađenjem nalaza, nek sve bude brzo gotovo i uredno tako da u što kraćem roku ugledate svoju bebicu ! je li radite markere i na sifilis, nama su i njih tražili. lidac, mogu te tocno zamisliti kako spavaš na laminatu
< Poruku je uredio hipo -- 8.4.2015 9:30:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:25:29
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: Barbika86 - 07.04. lidac0605 - 11.04. noemaa - 17.04. mali andeo - 17.04. Snjeguljica_83 - 19.04. daxy - 20.04. Tajci66 - 20.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:26:12
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:29:31
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, ne, dr. P nam nije tražio sifilis.. Neg spolne hormone, biljege,briseve za oboje + ja Papu, KG+Rh ... I vjenčani list... To je sve.. Ak će trebati još nešto bude nam dr reko na konzultacijama..
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:29:33
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 21.04. hormoni štitnjače perlica i dragi biljezi za HEP i HIV perlica krvna grupa i Rh faktor SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami TRAVANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ daxy 20.04. MPO konzultacije noema 27.04. endokrinolog noema gin perlica endokrinolog Čekamo nalaze: TRAVANJ snjeguljica SUTRA 9.04. TSH i progesteron SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ sandra prvi AIH čekamo betu vilić zuba ide na prvi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna čeka treći AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:33:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice sretno u vađenju zadnjih nalaza!!! Neka onda napokon dođe!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:38:37
|
|
|
|
lidac0605
|
Perličice,tu si mi na ovoj strani napisala opet 11.4...prepravi u 18.4
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:52:44
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobro jutro, evo i mene napokon perlice neka nalazi budu uredni, da si tu lijepo ustedite vrijeme i sta prije uplovite u MPO hipo slatke, slatke muke kod tebe snjeguljice meni su ti one Angal tabletice za cuclanje dusu dale za grlobolju, nema te Septolete koju bi poecuclala nakon sta sam to otkrila pred koju godinu. + naravno onih standardnih domacih stvari, caja, meda.... I nek budu dobri sutrasnji hormoni! chrna nek sta prije dodje da mozes u nove pobjede. Znam da je najgori taj period nemoci u ciklusu. Za mi je i drzim fige da si vec sljedeci ciklus noemaa skuzila san u jednom trenu razmisljanja o ringeraji na autoputu, da ja tebi uvijek stavim dva m umjesto dva a u nazivu. Nadam se da ti vrijeme dovoljno brzi prolazi. Jos malo i ti si ponovo u ciljanom akcijanju Ja jucer bila na UZV-u. Kao da vidimo jel bila O. Kad ono tamo moj folikulcina, 24.5mm. A endo 14mm. E sad dio koji me zbunio, kasnije sam malo surfala al nisam bila nista pametnija, kaze dr. da je endo presao da bi se ostvarila trudnoca, kao da su mi folikul i endo rasli nesrazmjerno. A onda mi je opet rekla da obavezno akcija jucer i danas. Ja sam bila toliko umorna i opterecena s drugim stvarima jucer, da sam samo blejala tamo. Rekla mi je i da je nema krajem travnja pa se moj AIH prolongira na svibanj pa me mozda malo vise to izbacilo iz takta. Al nisam sad nesto sokirana, sve ok. Odakcijali smo jucer 2x, dole me sve rasturalo cijeli dan. Big bang! Ne znam sta da mislim, ima sanse, nema sanse?! Svakako sam iznenadena da mi je O bila 19.-20. DC. Ja bi se stavila tamo kod daxy, da joj malo pravim drustvo, nek datum neocekivane bude 20.04.. Pa sta bude...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:53:33
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac pobjegla sam na kavicu, budem kasnije, ne zamjeri
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 9:59:34
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Vilić zuba snjeguljice meni su ti one Angal tabletice za cuclanje dusu dale za grlobolju, nema te Septolete koju bi poecuclala nakon sta sam to otkrila pred koju godinu. + naravno onih standardnih domacih stvari, caja, meda.... I nek budu dobri sutrasnji hormoni! Hvala na preporuci, ali nemam ja grlobolju, već Noema!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 10:00:56
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 IZVORNA PORUKA: Vilić zuba snjeguljice meni su ti one Angal tabletice za cuclanje dusu dale za grlobolju, nema te Septolete koju bi poecuclala nakon sta sam to otkrila pred koju godinu. + naravno onih standardnih domacih stvari, caja, meda.... I nek budu dobri sutrasnji hormoni! Hvala na preporuci, ali nemam ja grlobolju, već Noema! Ajme bravo ja, jos sam smusena, Noemaa Angal!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 10:08:01
|
|
|
|
hipo
|
vilić, pa kud sad ona ide na godišnji :( znam da se folikul i endić moraju pratit u razvoju, a sad koje su to mjere, ne znam. Držim fige da ti sad upali, kako god, pa da ne moraš čekat nju i godišnji. ja sam bila odlučila ne forsirat i ne inzistirat na ničemu nego kako mi se posloži. Išla sam na konzultacije kod dr kojeg sam htjela, on mi je propisao terapiju al ga nije bilo na nijednoj inseminaciji i folikulometriji. To je uvijek radio jedan drugi i stariji. Tako su im pale smjene i raspored. Da sam čekala i namještala ovog, ne bi nikad došla na red, tako su organizirani. Kužim da je bitno da nam doktor sjedne i da imamo dobru komunikaciju, al ne treba inzistirat na određenoj osobi do kraja. Evo meni je inseminaciju uradio taj drugi pa je upalilo iako bi ja uvijek prije izabrala onog svog dr. Onaj moj je čini mi se uvijek u timu za IVF, vidim ga kako hoda s ljudima u zelenom dok rade transfere i aspiracije. Sad sam se izblebletala, a htjela sam reć da nam vrijeme curi svima, pa treba razmislit je li vrijedno inzistirat na nekom doktoru ako nam baš nije na raspolaganju. snjeguljice, tvoj avatar mi izgleda puno bolje od ovih mrkvi i jabuka koje imam na stolu za grickat
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 10:11:54
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro... Perlice ,a misa mu ...neka te ne boli... Snjeguljice neka budu nalazi uredni... Noema,meni kadulja uvijek pomogne... I malu znam toviti tim cajem... Kod mene nista novo.. Sad samo cekam svoj datum i to je to... Jedino kaj me brine, nisam pjubitelj slatkog, A sad se doslovno utapljam u cokoladi....njamiii...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 10:18:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Mali andeo ja sam dobila upozorenje za čaj od kadulje za svoju kćer, doduše ne od liječnika, već kolegice, ali ne znam jel smiju tako malena dječica konzumirati tu biljku. Samo oprezno.... Lidac žao mi je zbog malog. Neka brzo ozdravi! Mali andeo rano je da budeš u depri. Ajde, nabaci osmijeh i budi PUPO! Hipo idem ja tvojim stopama, čevapi su te doveli tamo gdje si sada i zato.... odabrah prave sarajevske čevape!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 12:02:42
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: Barbika86 - 07.04. noemaa - 17.04. mali andeo - 17.04. lidac0605 - 18.04. Snjeguljica_83 - 19.04. daxy - 20.04. Tajci66 - 20.04. Vilić zuba - 20.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
< Poruku je uredio perlica55 -- 8.4.2015 12:06:12 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 12:11:43
|
|
|
|
perlica55
|
Evo sam valjda sredila listu kak treba, nije ovo za mene Vilić, navijam da je folikul pukao i da je prošla O pa da nam 20.og prijaviš ... Za debeo endo oko O ti pojma nemam znam da ne smije biti tanak, jer se zametak ne može implantirati, a ak je predebeo, kod dr. budi sumnju na endometriozu (u prvom dijelu ciklusa) ... Mali andeo, samo ti papaj slatkooo i popiški Follettodraga, vidim na FF grafu da ti je 28.dc Hoćeš nas to razveseliti čekajući idući IVF Javi seeee... Daxy, si prešla granicu??????? Evo grči me trbuh, opet sam se natabletirala i sada mi se spava... Ne znam koji klinac svaka tableta protiv bolova (jača) mene uspavljuje
< Poruku je uredio perlica55 -- 8.4.2015 12:13:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 16:02:35
|
|
|
|
noemaa
|
ma perlice, dobro tebi to ide vilic, želim ti sretno s folikulićem, nek bude ekstra super sve! i te akcije vaše dobro raspoređene...ma mora doći plusić!!! ne brini za duplanje slova, to je možda znakić za duplanje betice uskoro foletto, nek budešš sretna z akoji dan s , to ti želim perlice, kako si sretna s 23 dana ciklusa? snjeguljice, i avatar ti priziva na hipo, ti čekaš bubu s promjenom avatara? lidac, nek maleni brzo ozdravi!!! maliandeo, ajd, nek budu to simptomi onog lijepo iščekivanog kadulja je zakon, evo, spasila me! plus angal, točno, cure!!! kiss, tipkamo se
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 16:11:14
|
|
|
|
hipo
|
noema supr sto ti je grlo bolje meni je puno puta pomogla za grlo a oblozi od kadulje su super za kozu, najon posjeta kozmeticarki lice se brze oporavi ako se stavlja kadulja Cekam da Buba zatrudni za avatar, nece valjda pobjec skroz s foruma i ostavit me s krastavcima imam eserihiju pijem Ninur, bolje mu je da me izljeci!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 16:24:08
|
|
|
|
zelim biti mama
|
Evo nova sam ovdje prije nekoliko dana uradim test i otisla ginekologu uradim test ono negativan a ja ni dana nisam dobila .. Inace imam neredovne menstruacije trebala dobiti 25 3 molim vas javite mi se ako imate bilo kakvo iskustvo ..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 17:21:00
|
|
|
|
perlica55
|
Zelim bit mama, kad si imala zadnju mengu? Možda da odeš u lab i izvadiš betu, ona ne laže.. sretnoo Hipo, Ninur me spasio kada sam imala upalu mjehura... Večer prije sam 11 puta ustajala pipi sa suzama u očima... Par sati nakon prve tablete mi je bilo bolje... Nek ti pomogne za glupu baju... Noema, ipak mi bolje 23, neg 21... Al da je 25 bila bi presretna
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 18:49:42
|
|
|
|
buba m
|
Hipić tu sam ja samo ti čuvaj te tegle s krastavcima, dok ja glumim duha a da i ja stavim neki novi avatar? Fast food avatar, ja bi mogla staviti kebab
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 18:53:26
|
|
|
|
buba m
|
Ja sa upalom mjehura/mokraćne cijevi obično piškim krv, a najbolje mi pomaže puuuno tekućine, uvinog čaja i naravno sinersul... Ali trudnice i dojilje moraju piti neke druge tabletice, jel da?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 18:54:42
|
|
|
|
nutella2009
|
SRETAN USKRS DRAGE MOJE ................... Evo da vas brzinski pozdravim i da vam kažem da mislim na vas , hipo od srca čestitke na želim ti najljepših i najbezbrižnijih daxy, snjeguljice , Lourdess, perlice , i sve ostale curke nenabrojene ali i nezaboravljene perlice žao mi je zbog nadam se da ćeš što prije izvaditi sve potrebno da se što prije primi .. snjeguljice nadam se da ćr ti nalaz biti zadovoljavajuć , kako je E. pošalji joj pusu daxy di si jesi ostala u Bosni pa promjenila državu što čevapi i baklava radi Cure moje drage evo ja sam rodila malog Luku 16.03. na carski bilo je malo problema pa smo ostali na neonatologiji i evo napokon izašli prije tri dana sad smo dobro i privikavamo se ... Samo da pozdravim i Pinky šaljem puno pusa tvom malom haharu Svim trudilicama puno sreće u hvatanju .... Tipkamo se i oprostite na zbrčkanom postu kad malo dođem sebi sve cemo u detalje do tada pozzz.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 8.4.2015 19:46:56
|
|
|
|
perlica55
|
Nutella draga, čestitam od srca, drago mi je da je sve dobro Ljubi svog L punooo od perlice
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!