noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (31.3.2015 21:46:30)
|
evo nas, prebačene ovdje. nek nam travanj zaista bude sunčan [sm=smiley1.gif] hipo, mala opaska, kod endice idem 27.4., ne 24.4. opet sam zaboravla reći, jesu saznali tvoji starčeki i njegovi za [sm=nosecka.gif]? i, žao mi je što nisi stigla čuti srčeko zbog gužve, ali razmišljaj na način da je bitno da je ono konačno u tebi i da kuca!!! čut ćeš ga kad-tad!!! [sm=smiley1.gif] snjeguljice, kako oko? da nije propuh? ili alergija? mene jako svrbe kad su mi dani alergije. [sm=zmeden.gif] a knjige su ti baš za tvoje dane strasti i lova na tm [sm=smiley36.gif] tina, čim pročitah - sve ste uz mene i bebicu, već mi je došao osmijeh na usta [sm=bravo.gif] tina, samo miruj i slušaj doktore. otkantaj svaki napor i sve gluposti ovog svijeta, sad je bitna samo bebočka [sm=duda.gif] što ti je doktorica rekla za betu? moguće da su[sm=zz_twins.gif]? lidach, pa to pikanje janika, to bi ti mogla biti O, ne misliš tako? bubic, vidim grafić. [sm=smiley13.gif] šta kažeš, hoćemo nas dvije ipak si prepisivati? nek ti bude da ja od tebe (dakle, ti ovaj ciklus na redu, i onda ga ja na kraju mjeseca prepišem[sm=smiley36.gif]). daxy, ajde, nek ćevapi budu lutrija [sm=smiley36.gif] uživaj u bosni i putu. i ja bihhhh[sm=smiley1.gif] vrati se preporođena, odmorena... a da ćeš nam falit, u to ne sumnjaj [sm=smiley20.gif] vilic, tajci, chrna, irchy, perlice, mali andeo i svim drugim trudilicama laka noć....[sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif]
|
|
|
|