Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (2.4.2015 9:16:10)
|
Noema, to je "klikeraj didaktička igračka", takav je naziv. Bio je test o nekim psiholozima, kako rade s djecom i bilo ga je potrebno pročitati i odgovoriti na jedno pitanje, a odgovor se nalazi u tekstu. Nađeš tu rečenicu u tekstu, copy-paste u post i tako sam slučajno nabasala na to. (tekst nisam ni pročitala...[sm=smiley36.gif]) i meu nas 50 klikašica, mene su slučajno odabrali.[sm=jezicek.gif] Igračka je neka drvena dugačka kutija u koju se umeću šarene kockice. (nazvali su je umetelica) Tek sad vidim o čemu se radi, kad sam poslala podatke za nagradu.[sm=jezicek.gif] Perlice, ma zbunila sam i sebe i vas, valjda će biti dobro. Da, lijevi je zakazao, vjerujem da zakazuje cijelo vrijeme, obzirom da kad osjetim pikanje, to uvijek bude s desne strane. Nema mi druge, nego odakcijati kako je gin. rekla - sutra. Pročitala sam da folikuli pucaju do 25 mm, to je meni danas, BT je potonula i sutra skok! Pa to bi trebalo biti školski, zar ne?[sm=zmeden.gif] Dosta o meni i folikulu.[sm=jezicek.gif] Uživajte u suncu! Imam osjećaj da je subota.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|