chrna -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (2.4.2015 7:28:46)
|
Dobro jutro curke! Nisam se stigla jučer javit jer sam zaglavila u zagorju, prvo ta ostavinska rasprava za pokojnu baku, pa onda kod druge bake malo joj doma počistit kuću za Uskrs, jer imala je moždani pa više nemože sama i tako, došla kasno u zg, tuširanje i krpe, danas sam cijeli dan i čin sam došla na posao odmah mi se raspoloženje podiglo na jako, sutra sam trebala bit noćna al eto šef je odlučio da mi sutra da slobodan dan i baš sam si sretna odmah zbog toga, odmah će mi biti lakše danas bit do 19 [sm=smiley36.gif] A sad redom vilic zuba jučer sam se malo zabrinula oko tih menga bolova, al evo danas sam ful pozitiva i uopće mi ne smetaju, čak štoviše još uvjek su tu al eto pokušavam ih ignorirati, pa neka samo bolucka! Sve je drugačije od prvog puta, pa Možda i beta bude drugačija [sm=smiley36.gif] snjeguljice nadam se da ti se oko smirilo, i naravno da sam se šalila da ti je hipo poslala jacmenac hihihihi Nego nisam uspjela shvatiti kakav je to folikul???? Kaj znači to ko???? Meni se ovaj od 21 vidi taman, možda ti je ovo dobitan ciklus! Da bar, držim fige [sm=smiley1.gif] perlice nisam se stigla kasnije javit al hvala na pitanju, oke sam, ignoriraam ove "menga" bolove i eto dobro se osjećam, nadam se da [sm=hudicek1.gif] neću više vidjet ove godine [sm=smiley1.gif] hipo kaj se iscjedka tiče. Ja mjenjam dnevne ulošku malo malo, jer mi nije baš zgodno na poslu mijenjati gaćice hihihihi Drago mi je da je s tvojim nalazima sve super, i jako mi je drago kaj su nalazi tvog tate dobri!!!![sm=bravo.gif] krenulo te ove godine i neka je! noemma hvala i ja se nadam da su to simptomi, eto danas tako razmišljam [sm=jezicek.gif] zagorje je super, slažem se, al eto jučer bila ta ostavinska od bake pa mi i nije baš bilo super ic gore, al neka i to je prošlo ;) tajci jučer sam malo bila u banani al eto danas skroz druga pjesma, ovaj mjesec jednostavno ne želim da beta bude 0, i neće bit 0. Eto tako sam si odlučila hihihihi [sm=smiley36.gif] tina bravo za betu! I tvoje sigurna sam, tvinsice [sm=jezicek.gif] odmaraj i čuvaj mrve...... Eto ja se raspisala al morala sam svima adekvatno ododgovorit [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|