noemaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (6.4.2015 9:08:02)
|
jutro, cukre!!! evo meni kao označio O, ali to je slabašno, a ni ja sama ne znam jer su nam buđenja svakakva ovih dana....[sm=zmeden.gif] mislila sam čak od sljedećeg ciklusa početi s trakicama. cure koje ste ih upotrebljavale, koliko ih ima u kutijici? se mogu i u dm-u kuiti ili kozmu ili samo apotekama? oko kojeg dana ih počnete koristiti? i navještavaju li i početak oplodnih dana (onopar dana prije O) ili samo O? snjeguljice, pa lijepo ti je označena O [sm=bravo.gif] perlice [sm=smiley13.gif], ja sam se baš nadala da će ti tempica ić u visine...[sm=smiley13.gif] i, da, buba šutljivica jedna za bend, a mi bismo joj došle skakati u prvim redovima [sm=smiley36.gif] hipo, kako dole? sve štima? nisu posumnjali u [sm=modricrtici.gif]? mali andeo, baš lijepo da se maleckoj sviđa poklon, a kako i neće, sad će stalno visiti na bicki [sm=smiley1.gif]a ovo rozasto -- joj, tako se nadam da ti je to implantacija. [sm=smiley1.gif] babrika, štumfeta, tajci, lidac, daxy, bubolina i tina (nisam nijednu zaboravila, je li tako?!?) svima zagrljaj! tipkamo se [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|