lidac0605 -> RE: Odbrojavanje travanj 2015. (7.4.2015 9:01:15)
|
Dobro jutro,cure![sm=kava.gif] Aaaaa,konačno slobodan dan,kavica i uživancija ujutro [sm=smiley1.gif] Chrna,žao mi je zbog bete,al nema predaje,samo hrabro u nove pokušaje [sm=smiley1.gif] Hipo,vidim tebe more "slatke" muke[sm=smiley1.gif] Snjeguljice,držim fige da su pukla 2,nek se i oplodila oba [sm=bravo.gif] Perlice,ja ti niš ne vjerujem tim digitalnim stvarima,evo sad i mi na poslu ne smjemo više imat živine oplomjere nek imamo onaj za uho i ja u noćnoj izmjerim istom čovjeku u istom uhu-prvo 38,2,pa 39,8,pa 38,7 [sm=zmeden.gif]pa ti biraj koja ti paše...katastrofa [sm=smiley11.gif] Ja imam doma 2 živina i čuvam ih ko oko u glavi [sm=smiley36.gif] Noema [sm=smiley31.gif],riječi ti se pozlatile Ostale curke,veliki pozdrav [sm=smiley1.gif] Moj junior danas nije u vrtiću-upalilo mu se lijevo oko,baš je dosta crveno i suzno,možda i od ovog ludog vjetra koji tak puše...dobro da imam doma i kapi i mast pa bu do sutra ko novi... Gledam svoj graf i divim se kak je sve profunkcioniralo [sm=smiley36.gif] Kad smo već kod toga,Perlice ja bi pomakla svoj datum na 18.4.pošto je bila kasna ovulacija...pa ćemo vidjet dalje [sm=smiley1.gif] Ne znam kaj da kuham danas...već mi se gadi tolka mesina zadnjih par dana [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|